De ce nu imi apare la user CP ca s-a mai postat pe threadurile pe care am postat si eu.. sau mai bine zis ramane la fel... desi s-au facut postruri in continuare... nu imi arata ...???
De ce nu imi apare la user CP ca s-a mai postat pe threadurile pe care am postat si eu.. sau mai bine zis ramane la fel... desi s-au facut postruri in continuare... nu imi arata ...???
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Probabil ai dat: "Unsubscribe from this thread"![]()
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Nu tata ... imi apare tot timpu la fel ... cateva threaduri la care sunt subscribed.... aceleasi ... si la fel ... si ca nr de posturi si ca ultima pers care a postat,... dar daca dau pe ele vad ca s-a mai postat... iar cele noi la care am postat nu imi apar...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
hmm...ciudat![]()
incearca sa vorbesti cu un OP/Admin/Moderator
ce browser folosesti?
Folosesc Opera... ca m-am obistnuit cu el... dar se pare ca s-a rezolvat de la sine problema ... sau cel putin pt threadurile noi la care am postat
cand iti mai face asa, da-i logout si logheazate iar ca nu isi face bine refreshu dracu stiesi eu tot pe opera stau si mai face nazuri uneori
![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Da... vad... acum mi se intampla iar.... folosesc New Posts si gata ...
eh... credeam ca sunt singurul caruia i se intampla
m-am obisnuit... acu' dau la Edit Options - Save Changes si ma redirectioneaza catre user cp... reactualizata
ps. tot opera folosesc(9.0)
e din cauza browserului .. asha pateam si eu cu Opera, dar cu IE nu am aceasta problema
merge si pe Opera , dar treb sa dai un "refresh" cand esti un user CP![]()
10x ...asa imi merge perfectMesaj iniţiat de remus
offtopic: imi scapa mie ceva sau ultima versiune de pe site de la ei e 8.5?Mesaj iniţiat de contagious_scrub
Mesaj iniţiat de opera.com
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Tot offtopic: exista un preview al versiuni 9 check this: http://snapshot.opera.com/windows/w90p1.htmlMesaj iniţiat de mindwar
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
hmm... intr-un timp pe site era pus 9.0...Mesaj iniţiat de mindwar
Cod:Version information Version 9.0 Build 8031 Platform Win32 System Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.5 XHTML+Voice Plug-in not loaded
in fine, aceeasi faza o patesc si eu, o rezolv cu un refresh. folosesc opera 8.5. mi se pare ca are legatura cu un cookie care inainte era setat la un timp prea mic si genera delogare (iti cerea user si pass dupa ce te uitai pe un thread 5 minute, si apoi vroiai sa navighezi in alta parte a forumului), iar apoi acel cookie a fost setat la o ora (mi se pare), fapt ce a coincis cu aparitia acestei probleme la user cp.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: