Eu de 2 ori am apelat la faimosu' "Redexim",dar alta data nu o sa ma mai duc la ei!In primu rand,am fost o data sa-mi faca schimbu de ulei si am schimbat curelele de distributie,si m-au tinut vre'o 4-5 ore,plus k dc nu stateam pe capu' lor,cred ca luam masina de la ei dupa 2 zile!Si in aceesi zi,dupa ce am plecat de la ei cu distributia nou schimbata,avea un scartait de te durea capu si cat sunt eu de anti-mecanic,mi-am dat seama ca nu pusesera curele bine!Asa ca la cateva zile(n-am avut timp sa ma duc a doua zi) m-am dus iar sa-mi zica si mie ce dracu are de face asa urat!Si a rezolvat-o in 5 min,dar am asteptat o ora pana sa vina vre'unu sa o faca,desi NU LUCRAU TOTI,erau 2 baieti care stateau de vb!Bineinteles,alta cheltuiala!
Eu nu zic k nu se pricep,dar fac totu' cu o mare scarba!Si inca ceva:cand am fost prima data,adusesera un matiz al unei doamne,care il lovise pe lateral de un copac(nu-mi dau seama cum
),si masina era pe jante pe partea dreapta,iar unu de acolo pleca cu demaraj si va dati seama cum s-au facut jantele alea!Asa ca aveti grija la ce service-uri va duceti!!!