Propun infintarea unei rubrici dedicata iubitorilor de animale unde fiecare sa isi posteze parerile despre diverse rase de caini sau pisici , sau unde sa se mandreasca cu exemplarele pe care le detin si asa mai departe!
Multumesc!
Propun infintarea unei rubrici dedicata iubitorilor de animale unde fiecare sa isi posteze parerile despre diverse rase de caini sau pisici , sau unde sa se mandreasca cu exemplarele pe care le detin si asa mai departe!
Multumesc!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
buna treaba. eu mi-as lua o Iguana, dar nu stiu mai nimic despre ele... asa ca mi-ar fi de mare ajutor cineva care "se pricepe"...![]()
LoooooooooooL
ce mai face omu cand se plictiseste
Nu cred ca e necesara o noua rubrica pt. asa ceva, ci mai mult un thread la Cafenea. Sunt sigur ca toate discutiile despre animale nu s-ar incadra in mai multe thread-uri.
ps: Am si eu un papagal care ma scoala pe feicare neatza, si care face multa mizerie in balcon![]()
Last edited by IMPERIAL; 06-11-2005 at 16:56.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
mondeo, al3xius si torque aveti cate un avertisment cu mentiunea ca o sa stati pe bara cateva zile la urmatoarele posturi offtopic.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Eu am un pisoi care avea 8 kilograme cat a stat la apartament, acum este la tara si are cam 6![]()
they hatin'
E foarte destept si tata nu prea il suporta iar el stie asta. Si se pisa pe lucrurile lui. Intr/o noapte i/a dat geaca jos din cuier si a botezat/o. Si in camera lui, facea numai la capul patului, pe parte aunde dormea tata. Si nu se mai putea. In rest e foarte curat, tzopaia pe langa tavita pana ii schimbai nisipul, daca era murdar.
Acum, la tara, dupa 2-3 luni de acomodare, vara trecuta, e rege. E plina linia de pisoi tarcati![]()
they hatin'
Mesaj iniţiat de cat23
)))destept pisicu`
http://img428.imageshack.us/my.php?image=alf20wp.jpg
asta e potaia mea![]()
Simpatic. In poze imi plac cainii, in realitate nu prea ma impac cu ei. Imi plac mai mult aia mici si ai dracu, gen pechinezi & company![]()
they hatin'
http://img352.imageshack.us/img352/5...yana0189sc.jpg matzu meu..are 7 ani...
...vreau sa-l insor
)
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
E misto de tot. Pare micut. Nu era prea agresat acolo (strans de gat)?![]()
they hatin'
hmm..e obisnuitMesaj iniţiat de cat23
)
![]()
..
I`m GAGA!
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
am avut si eu un papagal,adik perus,care ma trezea in fiecare dimineatza..da` imi placea...mai ales cand canta si el ziua...ca toti papagalii... sau cand ii dadeam drumu` prin casa si tragea de perdea ca turbatu`...sau turbata
![]()
si pana la urma a fugit pe geam..da` a alertat mama tot blocul...si pana seara a fost recuperat..
numai ca a scapat si a doua oara(tocmai mie) si m`am ofticat si nici nu l`am mai cautat de draci ce mi`a facut..
da` acu` il vreau inapoi..
dar cel mai mult im plac cainii...da` nu ma lasa mama sa`i tin la bloc...
am insa un lup la tara...care are acte in regula(certificat,buletin,permis,vaccinat..),k doo saptamani le`a stat in oras...pana i s`a pus lu` mama pata pe el...si gata...la taraaaa
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
tare matzaMesaj iniţiat de geutz
...heh...referitor la papagali..am avut si eu doi...si doi hamsteri..imi era scarba de ei..yucks..s-au mancat unu pe altu pana i-am separat..apoi unul a cazut de la etajul sase...
..aveam si pisica in timpul ala...se intelegeau
![]()
![]()
I`m GAGA!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: