Acum 1luna sa zic am ascuns un folder pe partitia D: > Properties > Hidden. Dupa cateva zile am dat sa afiseze acel folder si surpriza, nu apare nimic. Oare de ce, stie cineva ? Ms
Acum 1luna sa zic am ascuns un folder pe partitia D: > Properties > Hidden. Dupa cateva zile am dat sa afiseze acel folder si surpriza, nu apare nimic. Oare de ce, stie cineva ? Ms
daca scrii sus in bara..... numele directorului iti intra in el?
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
Nu imi intra dar daca eu selectez sa imi afiseze in permanenta tot ce este ascuns nu aifiseaza nimic ba mai mult daca intru iar sa mai incerc odata sa fac aceelasi lucru imi apare in permanenta totul ascuns, ca si cum eu nu as fi umblat acolo![]()
E un virus.
Urmeaza pasii urmatori:
1. Click "Start"-> Run… sau apasa tasta de Windows + R
2. Scrii "regedit" si Ok
3. Cauta cheia: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
4. Cauta "CheckedValue" de forma DWORD. Daca nu e de forma asta, sterge-o.
5. Creaza o cheie noua numita "CheckedValue" in forma DWORD (hexadecimal) cu valoarea 1.
6. Acum casuta de bifat cu hidden files ar trebui sa mearga.
Da si o scanare de virusi, ia un avast free de pe net, da-i o scanare la primul reboot, chiar te intreaba el si apoi dezinstaleaza-l si pune ce antivirus vrei tu. Vezi ca e promo la Avira premium, 3 luni gratis.
Blog - razvang.ro
Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP - Magic Computers service
Asa ceva apare , sa inteleg ca nu se mai pote recupera nimic din acel folder ascuns ?
* am scanat doar Windows.u
Last edited by *Bogdan*001; 02-08-2009 at 11:47.
Blog - razvang.ro
Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP - Magic Computers service
Am sters tot ce era cu CheckedValue si am facut alta noua cu acelasi nume, haxazecimal cu val 1.
Cred ca undeva am gresit ca numai pot selecta acum decat Do not Show Hidden files and folders , celalalta optiune a disparut![]()
Blog - razvang.ro
Am modificat si tot degeaba , nu imi apare decat optiunea cu ascuns permanent , cea sa afiseze a disparut
* am creat la loc CheckedValue cu val 0 si a aparut Show hidden dar tot nu afiseaza folderu si nu retine functia bifata de mine![]()
Blog - razvang.ro
Gata a mersMs mult , raman dator !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: