Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Accident OLTCIT alb DJ 04 YCV

Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:

Exclamation Accident OLTCIT alb DJ 04 YCV

Cine stie ceva despre un accident cu un oltcit alb DJ 04 YCV petrecut pe data de 07 IULIE 2009 ,sau despre propietarul acestei masini care locuieste undeva pe strada STEFAN CEL MARE (str. de la hotel JIUL) si urca spre garii, este rugat sa posteze aici . Acest individ ,a cumparat acest oltcit de la un prieten de al meu ,a facut un accident minor fara victime,a fugit de la locul faptei, neprezentindu-se la POLITIE. Problema este ca prietenul meu nu a facut actele de vinzare cumparare si POLITIA il acuza pe el ca ar fi fost la volan. Masina a fost vinduta in toamna anului 2008. VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTORUL PE CARE MI VETI ACORDA .SAU poate a zarit cineva aceasta masina prin CRAIOVA si stie unde se afla????

PDA User rms_x's Avatar rms_x a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    15-09-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    290
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    prietenul tau e cam retardat in cazul asta!
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    ca si tine de altfel. bun comentariu,daca taceai......

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ralu_ Vezi mesajele
    ca si tine de altfel. bun comentariu,daca taceai......
    no, really! e chiar gogomanie, ca s anu zic altcumva, sa vinzi o masina de un an si sa nu ai actele facute.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Banned danye's Avatar danye reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-07-2009
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    54
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    tinere proprietarul oltcit trtebuie sa dea date cu privire la identitatea persoanei careia i-a vadut autovehiculul. fugarul va fii identificat si tras la raspundere contraventionala pt fapta savarsita daca proprietarul nu ajuta politia macar sa spuna numele sau unde are domiciliul politia nu are de unde sa stie cui i-a vandut auto.si daca era baiat destept proprietarul scria pe anexa certificatului la instrainare persoana careia i-a fost instrainat apoi semna.

Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    ei doi stabilisera a doua zi sa se intilneasca sa faca actele, dar cumparatorul sa dovedit mai "smecher" si nu a mai fost de gasit........

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Macar un act dintrala de mana cu martori nu a facut? Pe acel act cumparatorul trebuia sa scrie adresa exacta....
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    ei doi stabilisera a doua zi sa se intilneasca sa faca actele, dar cumparatorul sa dovedit mai "smecher" si nu a mai fost de gasit........
    pai si? de ce nu s-a dus la politie? daca nu l-a dus capu sa faca macar acte de mana in fata notarului sau cu martori, asa merita.

daca ala ar fi omorat un om, prietenul tau risca puscaria.

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0
    Numai carcotasi ... omul a intrebat daca-l stie cineva nu ce trebuia facut !

O sa intreb in seara asta pe cineva care locuieste in zona poate stie ceva !
    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Borat Vezi mesajele

CORECT SPUS, de ce ,cum cine , nu are rost, ideea este daca putem sa il ajutam cumva.....

Banned danye's Avatar danye reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-07-2009
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    54
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    baieti eu chiar stau in zona.proprietarul chiar nu stie cui i-a vandut masina sau a fost entuziasmat ca scapa de o epava si nu a mai intrebat cum il cheama foarte sipmlu fara notar era sa scrie pe anexa certificatului numele proprietarului si sa semneze si nu mai avea treaba.

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Borat Vezi mesajele

Pai si daca afla unde e ala, ce-i face? Hai ca asta e chiar buna... Se duce peste el in casa? Il bate? Ala poate sa zica foarte usor ca nu e adevarat! In plus,ala nu a venit sa faca actele, proprietarul daca era baiat destept, intr-un an de zile se putea duce sa radieze masina. Avea tot dreptul! De ce nu a radiat-o? Exista o vorba in popor, 'prostia se plateste'.
    Si cum spuneam. A avut noroc ca nu a omorat ala un om... ca era mai grava situatia.

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

Oldtimer Borat's Avatar Borat va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    225
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    11.0
    Ideea era ca omu` a intrebat daca il stie cineva pe cel care circula acum cu masina ...nu ce trebuia sa faca propietarul . Poate intra si peste el in casa...e problema lor !
    In anii ce-au trecut mi-am trait visul ...

De-al casei paius's Avatar paius are ceva special... paius are ceva special...
    Data de inscriere
    02-09-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    118
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    138
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Toto - BOD Vezi mesajele
    Pai si daca afla unde e ala, ce-i face? Hai ca asta e chiar buna... Se duce peste el in casa? Il bate? Ala poate sa zica foarte usor ca nu e adevarat! In plus,ala nu a venit sa faca actele, proprietarul daca era baiat destept, intr-un an de zile se putea duce sa radieze masina. Avea tot dreptul! De ce nu a radiat-o? Exista o vorba in popor, 'prostia se plateste'.
    Si cum spuneam. A avut noroc ca nu a omorat ala un om... ca era mai grava situatia.
    Din cate stiu eu , cei doi au facut acte de vanzare-cumparare , dar vechiul proprietar nu a radiat masina si inca figura la financiar cu numele lui. Intre timp tipul si-a recuperat permisu pe care il luase politia
    MonsteR ENERGY

Junior jus7_b1by's Avatar jus7_b1by reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-02-2009
    Locaţie
    R0v1n3..
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    126
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    VEZI K POTI SA O RADIEZI .... MERGI LA NOTAR SI FA UN ACT PE PROPRIE RASPUNDERE K NU MAI AI MASINA asa a facut si tata ...a dat`o pe buna incredere...si ....
    Yahoo Messenger : BLUE_SOUL_EVER@yahoo.com

Mintrubber NoX's Avatar NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta NoX este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Dolj 1100 Sex: 24 cm
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1266
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1085
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    pana la urma poate sa o dea si furata daca nu stie numele sau adresa celui caruia i-a vandut-o. Acum intrebarea mea e daca certificatu l-a pastrat sau e la cumparator?
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de jus7_b1by Vezi mesajele
    VEZI K POTI SA O RADIEZI .... MERGI LA NOTAR SI FA UN ACT PE PROPRIE RASPUNDERE K NU MAI AI MASINA asa a facut si tata ...a dat`o pe buna incredere...si ....
    Intrebarea mea la voi toti este daca il cunoaste cineva pe acest individ sau unde se afla masina acum,, ca ac de cojocul lui am eu.....

Member AspirinA's Avatar AspirinA este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    26-03-2006
    Locaţie
    on the road
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    337
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    1.0
    Intrebarea mea la voi toti este daca il cunoaste cineva pe acest individ sau unde se afla masina acum,, ca ac de cojocul lui am eu.....
    da totusi, la politie ai fost? eu stau in zona si m-am tot uitat, da nimic pe acolo...pana acum sincer nu l-am sesizat...poate l-o fi bagat pe undeva sa il repare..cine stie

Senior Member DiaWoLo's Avatar DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1618
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    1651
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    eu stau exact pe stefan cel mare si sincer nu am vazut nici un oltcit alb pe aici pe strada sa nu fie altundeva.Daca vad ceva iti dau un PM
    "eu nu ma rog,nu implor nu am suflet de milog, mie sa imi sugeti p*a-n public nu traiesc pe blog"

Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Se inchide, nu mai este de actualitate,cred ca s-a rezolvat......
    ***Telefon 0769 827 697-cosmote-zilnic intre 08-22***
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: