Vand apartament cu 2 camere Brazda lui Novac- Paltinis, semidecomandat, zona linistita, etaj 2/4, 48 mp utili 1800 000 000 negociabil![]()
Vand apartament cu 2 camere Brazda lui Novac- Paltinis, semidecomandat, zona linistita, etaj 2/4, 48 mp utili 1800 000 000 negociabil![]()
35000 euro
nu pot scadea pretul atat de mult, pentru ca apartamentul este central, chiar la primele blocuri din paltinis. este si etajul f bun, camerele sunt spatioase luminoase, iarna este f calduros, iar vara nu sunt pb cu temperatura pt k are in fata o zona verde cu pomi, este la 2 min de piata din brazda si la 7 de mers pe jos pana la km 0 in centru.
din ce an e blocul, imbunatatiri aveti? m-ar interesa, dar mai stau o perioada sa vad cum se misca guvernul asta cu pr. prima casa, ca altfel nu am sanse sa iau vreun credit, adica sanse ar as avea, dar nu stiu daca si cum traiesc pana il platesc![]()
procedati foarte bine, perioada asta e un fel de...zona mlastinoasa. nu stiu exact anul in care este construit blocul, il avem cumparat de 20 de ani, dar o sa ma uit in acte sa vad daca este trecut ceva, sau daca nu ma duc si intreb vecinii. nu are imbunatatiri. a fost inchiriat 5 6 ani si nu avea rost sa investim k sa strice altii. instalatiile au fost schimbate recent la baie si bucuatarie pentru ca acum nu mai sta nimeni acolo si am zis sa nu fie pb. nici eu nu ma grabesc sa l dau pentru ca tin foarte mult la zona, adik nu vreau sa l dau k sa fie, asa ca daca doriti sa l vedeti vreodata, discutam.
1500.000.000 ultimul pret
merge 130000?
imi pare rau dar nu pot lasa mai jos de 1 500. cumpar si eu un alt apartament si costa destul....
din ce an este blocul? ati aflat? daca e dupa 80 ma intereseaza, mai ales ca ati lasat si la pret
Ofer 135 000 prin prima casa dak imi place...0747420796
mai aveti apar.sau l-ati dat?
m-ar interesa apart.
Last edited by SimonELLA23; 23-02-2010 at 14:54. Motiv: Automerged Doublepost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: