discutie intre 2 colegi de facultate:
""Eram parca la un curs plictisitor de microeconomie. Satul de aberatiile pe care le scotea profu' (care era beat manga) mi'am zis ca hai sa il iau la mishto pe unu. Si il intreb..."Auzi mha, tu ai face sex anal cu o femeie?" . Tipul rade si se uita la mine rushinat si imi raspunde raznad ca dobitocul "da, da...." . Ma uit la el si ii zic "pai bine mah , atunci dec ce n'ai face sex anal si cu un barbat??!". Tipul se uita confuz la mine, se albeste la fatza in 3 secunde , dupa care incearca sa'si ascunda frustrarea chicotind iarasi ca dobitocu' : "Aaaaaaa , nu....cu un barbat nu"
Vazandu'l asa de pierdut il intreb iarasi " pai stai mha. Inteleg ca sex normal nu poti face ca aveti amandoi penis, dar daca anal ai face cu o femeie, de ce nu ai face'o si cu un barbat ca doar gaura aia nu difera." La faza asta tipul inghite in sec si chicoteste iar ca un copil de clasa I cand vorbeste pe ascuns in bana cu colegul lui de sanii doamnei invatzatoare si imi zice derutat : " Aaaa...oke..ai dreptate...pai cred ca ash face'o si cu un barbat..da' numai daca ar platii bine". Aici nu am mai putut sa ma mai abtzin si am izbucnit in ras ... cedase ... si i'am promis ca am sa fac tot posibilul sa'i gasesc pe cineva cu bani care sa'l satisfaca .""