nu shtiu cine mi`a editat semntatura a fost un mare porc.. rushine din partea lui...
nu shtiu cine mi`a editat semntatura a fost un mare porc.. rushine din partea lui...
tocmai ti-a dat ban pe forum 1 lunaMesaj iniţiat de Torque
ps: daca te prind cu alt user, firewall si pe hub..
asa ca ai grija...
Last edited by zit; 06-11-2005 at 17:52.
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
Nu mai stiu, care era semnatura lui ? Dak cumva era aia de 3-4 ori mai mare decat ce era scris in post, atuci foarte bine. Ar trebui sa se interzica imagini mari la semnatura.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
aha..creca aia mare era...
k ma si gandeam ce semnatura avea...![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Mesaj iniţiat de zit
Drastic.
Mi se pare corect banul...dar o luna, saracul ii plang de mila. Ca sa nu mai fie probleme de genul asta ar trebui facut "lipicios" threadul asta.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
o luna e putin. la el s-au cam strans. sa fie multumit ca nu e permanent.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
bine zis.. si daca nu ma insel eu fusese chiar rugat de un moderator sa-si schimbe semnatura ca e prea mare.Mesaj iniţiat de mindwar
legat de semnatura, ca sa nu mai deschid si eu un alt thread, PT MODERATORI/ADMINISTRATOR vin si eu cu o mare rugamintese poate face cumva sa avem 315 caractere la semnatura ? ma chinui sa bag si eu ceva si nu mai am spatiu
315 ar fi super. multumesc anticipat
iti dau si eu o sugestie daca hostezi pe imageshack redenumeste fisieru pe care il incarci cu o litera sau cifra sa fie mai scurt link`u pe care il bagiMesaj iniţiat de Alinutz
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: