probleme faza scurta xenon E30

Member demele's Avatar demele reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-07-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    277
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    6.0

probleme faza scurta xenon E30

sigurante schimbate , releu OK , care ar mai fi cauza? drawser-ul OK .. , ar putea fi scurt Circuit? am legat faza scurta direct la baterie , mi s-a aprins doar unu dintre ele ...iar pe spate nimic. merg stopurile, semnalizariile , dar nu si la faza scurta , mentionez ca faza LUNGA imi merge. stiti careva unde-mi pot remedia problema? esu_xeqt@yahoo.com tel:0727 744 586

Senior Member Torque's Avatar Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta Torque este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    La volan
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    224
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1048
    Puncte CF
    0.0
    cam slabe sanse sa se arda becurile xenon.. eu zic ca tot drawserul face figuri... l-ai verificat? l-ai schimbat din curiozitate cu altul sa vezi daca itzi face aceleasi figuri?
    Ar mai fii blocul de lumini..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    10-07-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    277
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    6.0
    imi iasa fum dintr-un fir , iar drawser-ul cum il pot verifica? ! ca altu nu am ..

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Daca este chinezism...mai mult ca sigur este droserul.Incearca sa-l montezi pe cel bun in locul celui stricat,dar este posibil sa fie si becul(daca este h4 s-a ars doar o faza).Blocul de lumini nu are cum sa fie ca nu da comanda sa mearga independent stanga de dreapta.Acolo ori merge ori nu,alta varianta nu exista.

Sper sa rezolvi problema.

Daca este originala pe masina sunt cam scumpicele becurile,d2s si d2r.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    10-07-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    277
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Daca este chinezism...mai mult ca sigur este droserul.Incearca sa-l montezi pe cel bun in locul celui stricat,dar este posibil sa fie si becul(daca este h4 s-a ars doar o faza).Blocul de lumini nu are cum sa fie ca nu da comanda sa mearga independent stanga de dreapta.Acolo ori merge ori nu,alta varianta nu exista.

Sper sa rezolvi problema.

Daca este originala pe masina sunt cam scumpicele becurile,d2s si d2r.
    este un xenon pur si simplu montat pe un ursulet bmw e30 din 85...cam asta ar fi , mie-mi iasa un fum dintr-un fir.. care duce la faza scurta si face si legatura catre faza lunga .. deci faza lunga imi merge , iar la Direct legate imi merge doar farul drept LA FAZA SCURTA ! ramane sa verific si becul.... multumesc! oo sa revin
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: