ce site credeti ca e util internetului ???
ce site credeti ca e util internetului ???
JUST ME
SubscriuMesaj iniţiat de Mad_Plant
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
gugl ca motor de cautare, yahoo ca mail, si mai nou am aflat de wikipedia (am aflat tot felul de tampenii pe acolo, pe care nu credeam ca o sa le gasesc asa bine explicate... ma intreb cine a avut rabdare sa le faca... are nota 10 din partea mea).
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
nu stiu cum sa va zic fratzilor dar de fiecare data cand vad pe cineva ca foloseste verbul " a subscrie" imi amintesc de ...Mesaj iniţiat de Starty
http://craiovaforum.ro/showthread.php?t=3419
www.i'llcutyourmama.com din the barbershop 2
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Mesaj iniţiat de ReDManiac
categoric google urmat de yahoo si craiovaforum
a fost tare baiatu ala...m-a facut sa raman "masca"Mesaj iniţiat de Bi$nitaru
on topic: categoric google
cum adica util internetului ...Mesaj iniţiat de ScoRpYoNu
raspunzand la intrebarea din topic: google si wikipedia. nota 10
if i loose my nerve, i'll get the girl to do it ...
site-ul ala (dupa cum ii spune si titlul) ruleaza pe un wiki aka un program la care oricine poate adauga content. incearca sa cauti ceva ciudat si daca nu gasesti o definitie ti se va propune sa scrii tu articolul/descrierea. exact asha s-a dezvoltat site-ul. unu din principiile asha numitului web 2.0 - abilitatea userilor de a adauga content pe site. astfel cu cat userii contribuie mai mult cu atat site-ul devine mai valoros, odata ce site-ul devine mai valoros sunt atrasi mai multi useri s.a.m.d.Mesaj iniţiat de manlif2_0
ontopic: pt google si wikipedia votez si eu deocamdata.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Cred ca imdb .... il am ca homepage
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
google si torrentspy.com
wikipedia.org .... cea mai mare enciclopedie de pe web
google, yahoo, siteu de update-uri al microsoftului , tomshardware, wikipedia
they hatin'
Sfantul Google
urmat de www.ebaumsworld.com
intrebare: dar cineva verifica informatia? pentru ca poate la un moment dat cineva abereaza, sau modifica articolul, si nu in bine (am vazut ca pot sa modific si eu articolul, puteam sa pun info eronate - totusi nu am incercat), ceea ce ridica semne de intrebare asupra veridicitatii si corectitudinii informatiei...Mesaj iniţiat de mindwar
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
google,mininova,imdb,astalavista,softpedia,downloa d
cam atat...inca sunt in cautare!
offtopic:WTF?? you scriu download si imi apare downloa d!?!??
pai exact pe asta se bazeaza. trust. intr-adevar poti poune aberatii pe acolo dar eventualy cineva o sa citeasca articolu si sa modifice. articolele/termenii mai cunoscuti n-au nici o sansa sa ramana "wrong" deoarece sunt citite de multi destul de des. singurele sanse de aberatii sunt pe la alea de nu le citeste nici dracu'. oricum acu ceva timp a fost "test" in sensu ca unii au modificat niste termeni foarte putin cunoscuti si a durat o vreme pana definitiile corecte au fost puse. ma rog.. pretty much poti sa ai incredereMesaj iniţiat de manlif2_0
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: