VW Touareg 5.0 V10 TDI Fifth Gear

Newcomer Exclusive's Avatar Exclusive reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    144
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

VW Touareg 5.0 V10 TDI Fifth Gear

http://www.youtube.com/watch?v=ls23tHPX8mQ
    scuze daca a mai fost postat in alta parte...l`am cautat dar nu l`am gasit postat
    Last edited by Exclusive; 16-08-2009 at 13:47.
    Am intrat aicişa căăă...vroiam săăă...aflu aicişa ce să..petrece aicişa că e prima dată care am intrat aicişa,pe siteu' ăsta aicişa şi...e frumos da' nu prea!

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    l`am vazut si eu mai demult....super tare
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    incredibil dar cred ca si un x5 , x6 sau un ML sau GLK ar putea face asta

Senior Member mistreku's Avatar mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2068
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Exclusive Vezi mesajele
    http://www.youtube.com/watch?v=ls23tHPX8mQ
    scuze daca a mai fost postat in alta parte...l`am cautat dar nu l`am gasit postat
    da' cre'ca nici nu te-ai zbatut prea tare.. e fix sub threadul tau, la poze inedite cu masini, pus de Cata TCL.

Poze inedite cu masini

Newcomer Exclusive's Avatar Exclusive reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    144
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de mistreku Vezi mesajele
    da' cre'ca nici nu te-ai zbatut prea tare.. e fix sub threadul tau, la poze inedite cu masini, pus de Cata TCL.

Poze inedite cu masini
    da...la POZE trebuia sa ma uit de filmari,nu ?
    imi cer scuze pt neatentie(tie in special pt k ti`am mancat vreo 30 sec din viata) si va rog sa stergeti threadu
    sal
    Am intrat aicişa căăă...vroiam săăă...aflu aicişa ce să..petrece aicişa că e prima dată care am intrat aicişa,pe siteu' ăsta aicişa şi...e frumos da' nu prea!

Senior Member mistreku's Avatar mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2068
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    ti se iarta, dar sa nu se mai intample!
    p.s. cand zici ca ai cautat pe forum si nu ai gasit, te referi la faptul ca ai cautat o sectiune dedicata clipului cu tuareg-ul? ca sectiune speciala pt filmari nu prea e..

Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Citat Mesaj iniţiat de AdidaSz0r Vezi mesajele
    incredibil dar cred ca si un x5 , x6 sau un ML sau GLK ar putea face asta

p.s

Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2068
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mai ales X5-ul asta:

Maximum power 554.6 PS (547.0 bhp) (407.9 kW)@ 6000 rpm
    Maximum torque 680.0 Nm (502 ft·lb) (69.3 kgm)@ 1500-5650 rpm
    0-100 km/h 4.70 s

http://carfolio.com/specifications/m...ar/?car=197054

VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0