Nust daca exista un thread asemanator dar ma tot gandesc cum sa se combata aceasta votare aiurea a reputatiei...adica nust...cred k ar trebui sa contribui la reputatia unuia numai dca ai incheiat o afacere cu el si ai fost multumit de modul in care aceasta a decurs...sau in cazul in care apreciezi o persoana pentru posturile sale de la diferite categorii ale forumului sau eventual pentru threadurile deschise de el...pe cand eu mi-am luat bad reputation pt nimic...pai stati putin k am avut intr-un timp la semnatura"sunt frumos da nu ma laud" spuneti-mi si mie va rog frumos de ce mi-am primit reputatie proasta cu mesajul ceva de genul"ejti frumos da' nu te laud" va rog spuneti-mi ce rost isi avea aceasta????cum putem combate acest lucru..sau mi-am mai luat bad reputation k nu i-a placut unuia (nu dau nume k nu are rost) pentru ca nu le-am placut ce preturi aveam eu la vanzari sau k am postat mai multe mesaje k sa-mi urce threadul mai sus..."pai omule..iti zic eu..asta nu e treaba ta daca fac eu sau nu spam..ma intelegi ...e treaba opilor sau a moderatorilor....nu a ta..intelegi??? ei trebuie sa ia atitudine nu tu mah ...incearca sa intelegi chestia asta"![]()
![]()
![]()