Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Pretul carburantilor

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Pretul carburantilor

Am observat o legatura destul de sransa intre "criza" si pretul carburantilor. Aici bezina ajunsese aproape 2 Euro/litru acum 1 an. Dupa aceea s-a anuntat criza si pretul ei a scazut brusc sub 1 Euro. Si a stat asa ceva timp. Catre vara pretul a mai crescut.

Oricum anul trecut pretul barilului de titei ajunsese undeva la 145 USD. Acum a fost in jur de 70 si de azi a crescut din nou: 74,81 dolari pe baril (cel mai ridicat nivel înregistrat din 21 octombrie 2008 şi până în prezent).

Am doua intrebari:
    1. Cat costa motorina si benzina in Craiova?
    2. Credeti ca se vor scumpi carburantii in continuare? Ce valori estimati pana la sfarsitul anului?

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Folosesc motorina, 36800 litru si estimez un max de 38000 la Petrom .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Azi am bagat si eu motorina si costa 40950 (transformat in lei). Deci oricum... e mai ieftina in Romania.

Problema este ca aici se poate sa mai scada pretul. In timp ce acasa creste-creste mereu.
    Preţul petrolului a crescut cu 9,5% în ultima săptămână şi cu 65% de la începutul anului.conform EVZ.

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Azi am bagat si eu motorina si costa 40950 (transformat in lei). Deci oricum... e mai ieftina in Romania.

Problema este ca aici se poate sa mai scada pretul. In timp ce acasa creste-creste mereu.
    Preţul petrolului a crescut cu 9,5% în ultima săptămână şi cu 65% de la începutul anului.conform EVZ.
    Daca nu ma insel si aici ajunsese la 40000 dar apoi cand cu scaderea pretului barilului de petrol au scazut si ei pretul pt 2 luni, dupa care a inceput 400 lei + 700+ samd..... deci acum iar cu scumpirea petrolului o luam in sus iar , poate cu prezidentialele vreo abureala cu o ieftinire infima.

VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    in Romania treaba sta in felul urmator: in iarna trecuta sau primavara aceasta (nu mai tin minte exact) cand pretul barilului de petrol scazuse foarte mult litrul de benzina trebuia sa fie in jur de 2.5 lei, ei bine...pretul de la pompa era in jur de 3.3 lei/litru! Dupa 2 luni cand barilul a crescut foarte putin benzina a sarit brusc la 3.7lei/litru, bineinteles ca pana la valoarea de 4 lei/litru cat este acum nu a mai fost decat un singur pas! Personal cred ca va ajunge la 5 lei/l adica 1 euro si ceva cat s-a tot zvonit! Asadar: Romania tara tuturor posibilitatilor, salarii mici dar preturi ca in strainatate

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de cata TCL Vezi mesajele
    ...Personal cred ca va ajunge la 5 lei/l adica 1 euro si ceva cat s-a tot zvonit! ...
    Asta mai depinde si de cat de mult creste Euro pana atunci.

Si oricum fiecare crestere de pret in lei este urmata de o crestere a Euro fata de leu.

Fan Stiinta FABBIANI's Avatar FABBIANI nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    18-01-2009
    Locaţie
    TERRA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    173
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    La noi oricat ar costa motorina e de proasta calitate. Anul trecut am plecat in Germania cu microbuzul (Ford Tranzit-diesel) am facut full la un Rompetrol in Arad. Si am mai avut inca 3 canistre cu motorina tot de la benzinarie din RO. Dupa 20-30km de Passau ne opreste Politia impreuna cu ADAC cred. Ne intreaba ca de ce scoate masina asa fum. A luat probe de motorina si aveau un microbuz cu niste aparatura in el si au facut testul la motorina. Au zis ca ei in viata lor nu au vazut asa ceva, motorina avea doar 15% concentratie pura sau ceva de genu. Spuneau ca nu ne e frica ca se strica motoru...
    Am bagat ieri motorina de la OMV era 38.100. Scumpa...
    In fine idee e ca nu e de calitate atat motorina cat si benzina.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu stiu ce sa zic... Mie mi s-a parut OK motorina in Romania.

In plus, aici imi consuma cam 10-12 l/100 Km. In Romania nu imi consuma mai mult de 6-7.

Posibil si din cauza ca am masina 4x4 si in Romania nu merg cu viteza atat de mare ca aici. Ca nu am pe unde.

Oldtimer CatDeluxe's Avatar CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    27-08-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    254
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1049
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    benzina buna (efix) e 4.01 parca ...personal inca nu am masina dar cu pretul asta mereu in crestere al carburantilor ma gandesc serios sa achizitionez ceva pe GPL.

Banned AndreiM's Avatar AndreiM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-01-2008
    Locaţie
    George Enescu
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    539
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    asa separe... dar din pricina asta nu sunt afectat
    am scuter si consuma 1,5 bag de 10 RON odata la saptamana si nam treaba aici e vorba despre cei care consuma in cantitati mari..

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    1.6x lei litrul de gaz OMV care-ti aprinde check engine-ul in bord. ~1.7 Butangas sau Azelis, sunt ceva mai bune. Benzina nu stiu cu exactitate, n-am mai bagat de ceva vreme.

Nu mai comparati preturile din ro fata de alte tari europene, pentru ca avem cel mai mic pret din UE. Dar daca te raportezi la salarii, suntem ultimii.
    Citat Mesaj iniţiat de CatDeluxe
    benzina buna (efix) e 4.01 parca ...personal inca nu am masina dar cu pretul asta mereu in crestere al carburantilor ma gandesc serios sa achizitionez ceva pe GPL.
    Stai linistita, o sa creasca si pretul gazului. Sa creasca si sa introduca niste noi accize, sa vezi veselie. Daca iti cumperi masina pe gpl e ok, daca iti cumperi instalatia separat, nu renteaza.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Are cineva idee cat costa carburantii in Ungaria sau in Bulgaria?

Banned o_duba_si_4roti este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    26-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    31
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de alleks Vezi mesajele
    Daca iti cumperi masina pe gpl e ok, daca iti cumperi instalatia separat, nu renteaza.
    adica ce nu renteaza?Eu am instalatia pusa pe masina din a 2-a zi de la cumparare.Daca o luam cu gpl de fabrica plateam in loc de 500,(calculat la rate,ca asa am luat-o ),inca 1000 euro.Merge beton masina si nu platesc accize ca la benzina.Fac un bucuresti dus-intors cu 70 lei

nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    184
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

Are cineva idee cat costa carburantii in Ungaria sau in Bulgaria?
    in Grecia era €1 dar in Bulgaria n-am vazut cat era (au scrisu` ala infect, in slava sau ce masa e)

btw: am vazut si la ei Rompetrol, chiar foarte multe

Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

Racer cosma_cash's Avatar cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om cosma_cash este o comoara de om
    Data de inscriere
    26-01-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1220
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    310
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    tot mai buna e motorina cu 2,5 ron ) traiasca romanu
    ''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Posibil si din cauza ca am masina 4x4
    era de asteptat inca un thread in care sa te lauzi cu acareturile tale
    mai alarteri te laudai ca ti-ai luat martoaga,acu te lauzi cu masina 4x4
    maine,poimaine cine stie...
    iti iei elicopter!!!
    chiar crezi ca ne intereseaza?

on: pretul carburantilor la statiile peco va creste in urmatoarea perioada in functie de cat va creste euro-simplu!

De-al casei mertzanu_pmc's Avatar mertzanu_pmc este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    02-11-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    744
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    33
    Puncte CF
    49.5
    Usergroups:

sall

Nu o sa compari niciodata motorina din Romania cu cea din alte tari..net inferioara.
    Nu muriti de grija altora!

VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    Nu stiu ce sa zic... Mie mi s-a parut OK motorina in Romania.
    vrei sa spui cea mai proasta

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de cata TCL Vezi mesajele
    vrei sa spui cea mai proasta
    normal ca asa crede,ma mir ca n-a zis-o pe sleau.

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de o_duba_si_4roti Vezi mesajele
    adica ce nu renteaza?Eu am instalatia pusa pe masina din a 2-a zi de la cumparare.Daca o luam cu gpl de fabrica plateam in loc de 500,(calculat la rate,ca asa am luat-o ),inca 1000 euro.Merge beton masina si nu platesc accize ca la benzina.Fac un bucuresti dus-intors cu 70 lei
    Ai inteles gresit. In cazul foarte probabil in care se va scumpi gazul la anu' datorita unor noi accize, nu merita sa-ti montezi acum instalatia. Daca o ai deja, e ok.

Fara legatura cu subiectul, ce masina ai? Sa inteleg ca un daewoo?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: