Pentru mine greva e o "vacantza" pot spune sau de ce nu o sarbatoare
Cum credeti voi ca elevii "serbeaza" acest eveniment anual ?
Pentru mine greva e o "vacantza" pot spune sau de ce nu o sarbatoare
Cum credeti voi ca elevii "serbeaza" acest eveniment anual ?
il serbeaza gandindu-se cum sa-l transforme din unul anual in unul lunar...desi deocamdata nu e nici macar anual...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
invatz
Ma rog in fiecare seara, sa tina macar o saptamana.Mesaj iniţiat de DarkSouL
Si asa semestru asta nu am avut vacanta deloc, si mie se acrise de scoala.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Sa vedeti voi toti ce recuperari o sa bagati! Mai bine v-ati ruga drq sa incepe scoala mai repede! Aici ai intervine si scoala in care sunteti si moralitatea adiacenta! Nu ma injura acum dar asta e adevarul .... bucura-te tu acum si sa vi sambetele la scoala.... yeee ... cooollll .. NOTMesaj iniţiat de DarkSouL
recuperari pe naiba
asa au zis la fiecare greva si a recuperat ciuciu
dupa cum ziceam eu tot tre sa merg la scoala ca deh...cik avem bac si tre sa ne predea
"dreams have only one owner at a time ,that's why dreamers are lonely"
------------------------------------------------------
http://ioanabirdu.fototarget.ro/
imi iau scutiri si tot nu ma ducMesaj iniţiat de Alinutz
e vina lor... treaba lor... pe mine sa nu ma implice...
Mie mi-e indiferent daca-i greva sau nu...oricum ma duc rar la facultate De recuperat o sa se recupereze zilele pierdute...dar cine o sa se duca ?
:fotbal: Cam asa sarbatoresc elevii.
Eu stau si dorm ca porcu pana la 1 ca pana acum ma trezeam la 7.
Sa inghete anu... macar daca tot recuperam sa avem ce recupera .. un an intregMesaj iniţiat de GeoVIP
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
DADA sa inghete anu...si-asa nu-mi place la facultate...da-o dreaq ca pot sa o fac si la 25 de ani...Mesaj iniţiat de Starty
cred ca glumesc...eu nu ma duc sambata nici batutaMesaj iniţiat de Alinutz
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
chiar asha daca vor greva sa se descurce. weekendu e weekend. la urma urmei nu noi suntem cei ce o sa primim salarii nshit
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Hmm...oricum e cam naspa ca materia la exam e tot aia...kiar daca apukm sa o facem sau nu
G3t r|cH 0r dI3 tRy|n` !!!
apropo, tu esti la ISE, trecusi pe la facultate? dak da stii dak se facura ore?Mesaj iniţiat de katana
eu minae ma duc, k am sportu si am un chef de fotbal ceva de speriat
daca se face simbata facem si noi greva si in semn de protest nu ne ducem simbata
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
e buna ideeaMesaj iniţiat de ultrA$e
eu ma bag la greva
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
o cuplam cu aia pt restante?Mesaj iniţiat de gwen_st3fany
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
am vazut la stiri greva continua....cel mai probabil toata saptamina
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: