Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Concediată pentru că scria cu CAPS!

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Concediată pentru că scria cu CAPS!

Vicki Walker, o contabilă din Auckland, Noua Zeelandă, a fost dată afară de la serviciu pentru că scria e-mailuri folosind culoarea roşie, litere bolduite şi scrise cu majuscule.

Troll zurLia's Avatar zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti zurLia este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    08-09-2007
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2698
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    ok. si ?
    bine i-au facut. mie mi-ar zgaria ochii la modu' grav un astfel de mail.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Rocker Thrud's Avatar Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-09-2008
    Locaţie
    Aridon
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Mi se pare normal.

Mai am eu niste idioti, in special idioate prin lista de mess care scriu ceva de genul:

C FACY? Am auzit k tziai loat o poshetzyca 9
    pupy poop u

Die.
    Edited by MOD - fara reclama in semnatura!

Designer alex_alex23 are ceva special... alex_alex23 are ceva special...
    Data de inscriere
    01-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    nu puteau sa ii sa nu mai scrie asa inainte sa o concedieze?
    cred ca voiau sa o concedieze de mult dar nu gaseau motiv

btw: nu cred ca era nevoie de un topic pentru asta
    Nici o problema nu este atat de mare incat sa nu poata fi incadrata undeva.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    AUTORITĂŢILE DIN NOUA ZEELANDĂ AU DECIS CĂ S-A COMIS UN ABUZ GRAV, IAR ACUM COMPANIA PROCARE, CEA ÎN SLUJBA CĂRUIA FEMEIA LUCRASE TIMP DE DOI ANI, TREBUIE SĂ-I PLĂTEASCĂ PAGUBE ÎN VALOARE DE 8000 DE EURO.

FAZA TARE E CĂ DOAMNA WALKER NU SE MULŢUMEŞTE DOAR CU ATÂT ŞI INTENŢIONEAZĂ SĂ CEARĂ COMPENSAŢII MAI MARI.

Banned quaxo este placut de toti quaxo este placut de toti quaxo este placut de toti
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    705
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    228
    Puncte CF
    3.0
    che guevara incet dar sigur devii un dan diaconescu al forumului....sa incepi sa ne dai mercedesuri si apartamente macar( la cat induram).

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de quaxo Vezi mesajele
    che guevara incet dar sigur devii un dan diaconescu al forumului....sa incepi sa ne dai mercedesuri si apartamente macar( la cat induram).
    ce dan diaconescu,ce otv.....
    este GURU al Oltenilor de pretutindeni!

on:
    e clar ca nu era nevoie de un astfel de thread...
    che guevara strikes again!

Oldtimer soqarit's Avatar soqarit este un nesuferit
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Locaţie
    西安 / 陕西
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -85
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    AUTORITĂŢILE DIN NOUA ZEELANDĂ AU DECIS CĂ S-A COMIS UN ABUZ GRAV, IAR ACUM COMPANIA PROCARE, CEA ÎN SLUJBA CĂRUIA FEMEIA LUCRASE TIMP DE DOI ANI, TREBUIE SĂ-I PLĂTEASCĂ PAGUBE ÎN VALOARE DE 8000 DE EURO.

FAZA TARE E CĂ DOAMNA WALKER NU SE MULŢUMEŞTE DOAR CU ATÂT ŞI INTENŢIONEAZĂ SĂ CEARĂ COMPENSAŢII MAI MARI.
    8000 de euro. hai da-o dracu. de cind in noua zeelanda se foloseste euro? eu stiam ca nemernicii astia de la antipozi sint niste euro-sceptici si au hotarit sa ramina la New Zealand dollar si au refuzat sa intre in uniunea europeana. i-au rugat, au stat in genunchi in fata lor, dar oamenii s-au tinut tari pe pozitii si su spus scurt 'nay'.

si voi forumisti nerecunoscatori, adica ii recomandati rudotel eroului revolutionar al zonei olteniei cind omul deschide thread-uri sa aduca lumina in sufletele voastre intunecate? incearca sa aduca un zimbet pe fetele voaste incrincenate si voi ca niste ingrati nu il apreciati pentru lumina calauzitoare pe care v-o oferta in mod gratuit si constant si singura lui fericire e sa stie ca ii apreciati sfaturile si indicatiile pretioase. huo!
    Last edited by soqarit; 01-09-2009 at 20:42.
    arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
    defechez pe al vostru bun gust.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de soqarit Vezi mesajele
    8000 de euro. hai da-o dracu. de cind in noua zeelanda se foloseste euro? eu stiam ca nemernicii astia de la antipozi sint niste euro-sceptici si au hotarit sa ramina la New Zealand dollar si au refuzat sa intre in uniunea europeana. i-au rugat, au stat in genunchi in fata lor, dar oamenii s-au tinut tari pe pozitii si su spus scurt 'nay'.

si voi forumisti nerecunoscatori, adica ii recomandati rudotel eroului revolutionar al zonei olteniei cind omul deschide thread-uri sa aduca lumina in sufletele voastre intunecate? incearca sa aduca un zimbet pe fetele voaste incrincenate si voi ca niste ingrati nu il apreciati pentru lumina calauzitoare pe care v-o oferta in mod gratuit si constant si singura lui fericire e sa stie ca ii apreciati sfaturile si indicatiile pretioase. huo!
    o sa ajungem in iad cu totii. cred ca acum, deja, che ii scrie un mail lui dumnezeu in care il roaga chestia asta. aa, si sa mai vina odata beyonce la el in danemarca.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Daca nu va place topicul nu comentati. Eu am vazut altele mult mai tampite pe forumul asta asa ca...

Rocker catpower's Avatar catpower este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    26-04-2007
    Locaţie
    Cuba Libre
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    15.0
    Usergroups:
    Daca nu va place topicul nu comentati. Eu am vazut altele mult mai tampite pe forumul asta asa ca...
    Medicamente, uiti sa precizezi ca si acele topicuri la care faci referire, sunt facute tot de tine, asa ca ...

Vrei sa nu mai comentam? Pai si sa te privam de singura ta placere, aceea de a te vedea luat la misto de un forum intreg? Cu tine, ne exersam loviturile de la 11 metri.

P.S RUDOTEL, SCOPOLAMINA.

Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.

"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin

Fan Stiinta Raddu_AdyY's Avatar Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-07-2009
    Locaţie
    Daca nu aici , in alta parte sigur.
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    3053
    Puncte CF
    79.0
    Usergroups:
    si te-ai gandit sa le bati?

Hai frate chiar era nevoie , personal nu ma intereseaza , poate sa motiveze in 500 000 de moduri concedierea ei , si u ma iei k trebuie sa plateasca 8000 de euro?

Damn ia vezi poate vii si u cu tastatura ei pe forum , ca Dan Diaconescu a adus creanga de care s-a spanzurat nuj cn in emisiune...

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Partea distractiva este ca, in Romania, patronul nici nu are nevoie sa motiveze de ce te da afara. Decat iti spune: "de maine nu mai vii" si cu asta basta. Poti sa mergi la orice avocat vrei, o iei in mana original.

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Partea distractiva este ca, in Romania, patronul nici nu are nevoie sa motiveze de ce te da afara. Decat iti spune: "de maine nu mai vii" si cu asta basta. Poti sa mergi la orice avocat vrei, o iei in mana original.
    ehehe...
    de cand ai plecat in danezia s-au mai schimbat legile pe aici.
    e cam greu sa te dea afara cineva fara motiv.
    stiu ca se practica,si cei ramasi pe drumuri se impaca usor cu ideea.
    asta nu inseamna ca nu ar putea lua masuri.

Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Tanti Floarea, din sat Catane, jud. Dolj, a cazut in furca, impiedicandu-se in timp ce urina din picioare.

Data de inscriere
    01-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de casperschi Vezi mesajele
    Tanti Floarea, din sat Catane, jud. Dolj, a cazut in furca, impiedicandu-se in timp ce urina din picioare.
    eu credeam ca s-a impiedicat de Sile si cainele i-a zis "nu mai fa flotari ca te ia mama dra*u"

- Sile este un adevarat suporter U.Craiova

btw: nu faci topic cu tanti floarea si cainele lui sile?

Oldtimer casperschi are ceva special... casperschi are ceva special...
    Data de inscriere
    09-02-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de alex_alex23 Vezi mesajele
    btw: nu faci topic cu tanti floarea si cainele lui sile?
    pai nu era cainele lui Silea. asa intelesesem si eu prima oara, dar la o analiza mai atenta am stabilit ca de fapt cainele era independent.
    un thread cu Silea, cainele independent si tanti floarea nu ar avea nici pe departe successul unui thread despre una care scria cu caps.

Data de inscriere
    01-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de casperschi Vezi mesajele
    pai nu era cainele lui Silea. asa intelesesem si eu prima oara, dar la o analiza mai atenta am stabilit ca de fapt cainele era independent.
    un thread cu Silea, cainele independent si tanti floarea nu ar avea nici pe departe successul unui thread despre una care scria cu caps.
    thread-ul care l-a consacrat faze penale

eu zic ca merita scrisa o carte de black_dream,ar fi cea mai bine vanduta carte,o sa se traduca in mai multe limbi decat e tradusa Biblia

Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    ce rautaciosi sunteti!!!

Data de inscriere
    01-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    116
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    ce rautaciosi sunteti!!!
    cu alte cuvinte nu vrei sa-i cumperi cartea?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: