Vicki Walker, o contabilă din Auckland, Noua Zeelandă, a fost dată afară de la serviciu pentru că scria e-mailuri folosind culoarea roşie, litere bolduite şi scrise cu majuscule.![]()
Vicki Walker, o contabilă din Auckland, Noua Zeelandă, a fost dată afară de la serviciu pentru că scria e-mailuri folosind culoarea roşie, litere bolduite şi scrise cu majuscule.![]()
ok. si ?
bine i-au facut. mie mi-ar zgaria ochii la modu' grav un astfel de mail.
Mi se pare normal.
Mai am eu niste idioti, in special idioate prin lista de mess care scriu ceva de genul:
C FACY? Am auzit k tziai loat o poshetzyca 9
pupy poop u
Die.
Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
nu puteau sa ii sa nu mai scrie asa inainte sa o concedieze?
cred ca voiau sa o concedieze de mult dar nu gaseau motiv
btw: nu cred ca era nevoie de un topic pentru asta![]()
Nici o problema nu este atat de mare incat sa nu poata fi incadrata undeva.
AUTORITĂŢILE DIN NOUA ZEELANDĂ AU DECIS CĂ S-A COMIS UN ABUZ GRAV, IAR ACUM COMPANIA PROCARE, CEA ÎN SLUJBA CĂRUIA FEMEIA LUCRASE TIMP DE DOI ANI, TREBUIE SĂ-I PLĂTEASCĂ PAGUBE ÎN VALOARE DE 8000 DE EURO.
FAZA TARE E CĂ DOAMNA WALKER NU SE MULŢUMEŞTE DOAR CU ATÂT ŞI INTENŢIONEAZĂ SĂ CEARĂ COMPENSAŢII MAI MARI.
che guevara incet dar sigur devii un dan diaconescu al forumului....sa incepi sa ne dai mercedesuri si apartamente macar( la cat induram).
8000 de euro. hai da-o dracu. de cind in noua zeelanda se foloseste euro? eu stiam ca nemernicii astia de la antipozi sint niste euro-sceptici si au hotarit sa ramina la New Zealand dollar si au refuzat sa intre in uniunea europeana. i-au rugat, au stat in genunchi in fata lor, dar oamenii s-au tinut tari pe pozitii si su spus scurt 'nay'.
si voi forumisti nerecunoscatori, adica ii recomandati rudotel eroului revolutionar al zonei olteniei cind omul deschide thread-uri sa aduca lumina in sufletele voastre intunecate? incearca sa aduca un zimbet pe fetele voaste incrincenate si voi ca niste ingrati nu il apreciati pentru lumina calauzitoare pe care v-o oferta in mod gratuit si constant si singura lui fericire e sa stie ca ii apreciati sfaturile si indicatiile pretioase. huo!
Last edited by soqarit; 01-09-2009 at 20:42.
arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
defechez pe al vostru bun gust.
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Daca nu va place topicul nu comentati. Eu am vazut altele mult mai tampite pe forumul asta asa ca...
Medicamente, uiti sa precizezi ca si acele topicuri la care faci referire, sunt facute tot de tine, asa ca ...
Vrei sa nu mai comentam? Pai si sa te privam de singura ta placere, aceea de a te vedea luat la misto de un forum intreg? Cu tine, ne exersam loviturile de la 11 metri.
P.S RUDOTEL, SCOPOLAMINA.
Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.
"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin
si te-ai gandit sa le bati?
Hai frate chiar era nevoie , personal nu ma intereseaza , poate sa motiveze in 500 000 de moduri concedierea ei , si u ma iei k trebuie sa plateasca 8000 de euro?
Damn ia vezi poate vii si u cu tastatura ei pe forum , ca Dan Diaconescu a adus creanga de care s-a spanzurat nuj cn in emisiune...
Partea distractiva este ca, in Romania, patronul nici nu are nevoie sa motiveze de ce te da afara. Decat iti spune: "de maine nu mai vii" si cu asta basta. Poti sa mergi la orice avocat vrei, o iei in mana original.![]()
Tanti Floarea, din sat Catane, jud. Dolj, a cazut in furca, impiedicandu-se in timp ce urina din picioare.
pai nu era cainele lui Silea. asa intelesesem si eu prima oara, dar la o analiza mai atenta am stabilit ca de fapt cainele era independent.
un thread cu Silea, cainele independent si tanti floarea nu ar avea nici pe departe successul unui thread despre una care scria cu caps.
thread-ul care l-a consacrat faze penale
eu zic ca merita scrisa o carte de black_dream,ar fi cea mai bine vanduta carte,o sa se traduca in mai multe limbi decat e tradusa Biblia
Nici o problema nu este atat de mare incat sa nu poata fi incadrata undeva.
ce rautaciosi sunteti!!!![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: