O intrebare

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:

O intrebare

Cum se procedeaza sau ce examen se da pentru legislatie pentru scuter.
    Cine stie sa imi spuna si mie va rog frumos
    Multumesc

Banned AndreiM's Avatar AndreiM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-01-2008
    Locaţie
    George Enescu
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    539
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    nu dai examen
    faci legislatie
    se face la orice scoala de soferi
    suna aici un instructor 0763049432 Ovidiu il cheama zi ca te-a trimis andrei bafta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    ok ms ... deci in ce consta legislatia mai exact ?

Banned crazyloop's Avatar crazyloop reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-09-2009
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    sunt niste cursuri...
    exact ca la scoala de soferi pentru permisu auto..
    sunt cateva intrebari de circulatie si etc... ca sa stie lumea ca ai habar..
    pe mine m'au oprit cu scuterul si m'au intrebat daca am am zis ca nu... ca am facut legislatie pentru B si nu au zis nimic.. dar nu am avut nimic sa le arat la mana... desi au zis ca data viitoare sa vin cu ceva la mana...
    dupa care le'am zis la ce trebuie legislatie cand am de "2 ani scuter" au zis ca trebuie sa avem ceva la mana.. asta e legea si pana la urma trebuie sa facem acele cursuri de LEGISLATIE
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: