avand in vedere ca forumul a fost refacut...au fost sterse si posturile anterioare am decis sa deschid din nou threadurile pe care le aveam si inainte
si cel mai bun GTA mi se pare SA
avand in vedere ca forumul a fost refacut...au fost sterse si posturile anterioare am decis sa deschid din nou threadurile pe care le aveam si inainte
si cel mai bun GTA mi se pare SA
San Andreas cel mai tare...s-a lucrat la el si a iesit foarte bine
asa este. SAN Andreas e cel mai reusit. desi nu a mai fost ceva care sa fie atat de nou de la GTA 3, care inka il mai joc
la vremea lui, gta3. a schimbat tot.
Last edited by Moderator; 04-10-2005 at 05:01.
aici ai dreptateMesaj iniţiat de xan
P.S. Welcome back xan!!! and sorry
cred k SA e the best.dar nu trebuie sa il uitam nici pe vice city
good to see ya'all hereMesaj iniţiat de ovisebdan
and we're all sorry
nush care e cel mai bun presupun ca SA eu ma stat freo 1 luna si ceva sa-l termin dar e super
1 luna?? eu in 1 sapt era gata...mai exact 35h si 28 minMesaj iniţiat de Plutonium
esti tare man...si eu VC jucam non stop...aveam ochii rosii...la SA am lasat-o mai usorMesaj iniţiat de ovisebdan
Primul GTA a fost super ... nu am jucat GTA : SA .... ocupa prea mult al naibii el
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
nu stiu cum poti sa compari versiunile mai vechi de GTA cu cele noi ! Nu are cum sa fie mai reusita o varianta mai veche decat una mai noua !!! Fiecare versiune a fost reusita la vreme ei si a atras multa simpatie !
Dupa mine a fost mult mai mishto GTA VC ca gameplay! La SA singuru lucru care merita e grafica! Da e degeaba grafica fara un set de misiuni klumea shi nu din alea care sa le termini in 2 sapt!
P.S. Vedeti k o sa iasa pe engine-u de GTA SA un GTA modificat de unii. Ii zice GTA New York City. O sa aiba tot schimbat. Harta, misiunile, masinile....
Tot ce poate fi schimbat.
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
BTW asta e site-ul: www.gtany.com
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
Cum sa nu le compari ? pai gandeste cat de mult te'a atras o versiune si cat te'a atras cealalta ... pai dak la gta 1 am jucat sute de ore iar la gta vc maxim 100 de ore .... adik mi'a placut mult mai mult gta 1....Mesaj iniţiat de remus
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
mdap,
1. Se pare ca am uitat sa spun ca nu mi-a placut seria GTA
2. Trebia sa existe si optiunea asta in poll
3. nu mai deschide thread-uri la Games, cand exista Ruibrica pt. jocu ala (asta fiind un exemplu) ar trebui mutat
4. The End.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
l-as fi pus acolo dar am uitat... ca acolo aveam de gand sa il pun...rog un op sa il mute acolo daca se poate...ca sa nu mai sara si altii pe mineMesaj iniţiat de IMPERIAL
GTA San Andreas mi-a placut enorm!
Exista cumva o varianta de GTA romaneassca?
Asa am auzit! Cica ar fii cu Garcea!
am eu VC cu vreo 15 masini romanesti in share cine vrea are si RON in loc de $!!!Mesaj iniţiat de Kent_84
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: