se merita sa iau un Logan sh??

Newcomer Emy_'s Avatar Emy_ reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-05-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Smile se merita sa iau un Logan sh??

Salut...as dori sa-mi iau o masina sh cat mai noua,desigur adaptata la drumurile noastre,intretinere ieftina,cateva optiuni....Initial ma gandisem la un Logan 1,6benzina sh,dar am aflat de la o persoana faptul ca Loganul ar fi costisitor la intretinere deoarece are moror de Renault, nu stiu cat de adevarat este acest lucru,v-as ruga pe voi sa-mi dati informatii necesare si sa ma indrumati spre o masina incadrata descrierilor mele de mai sus.Punctez faptul ca nu ma pricep la masini.

O a doua optiune ar fi un wv passat,dar numai passat nu altcva care e cu vreo 2000 euro mai scump decat loganul an2000-2002 fata de Logan-ul pe care l-am gasit din 2005....astept de la voi avantaje si dezavantaje la fiecare dintre cele 2...
    Last edited by Emy_; 11-09-2009 at 15:58.

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Emy_ Vezi mesajele
    Salut...as dori sa-mi iau o masina sh cat mai noua,desigur adaptata la drumurile noastre,intretinere ieftina,cateva optiuni....Initial ma gandisem la un Logan 1,6benzina sh,dar am aflat de la o persoana faptul ca Loganul ar fi costisitor la intretinere deoarece are moror de Renault, nu stiu cat de adevarat este acest lucru,v-as ruga pe voi sa-mi dati informatii necesare si sa ma indrumati spre o masina incadrata descrierilor mele de mai sus.Punctez faptul ca nu ma pricep la masini.
    daca te chinuiai putin sa folosesti functia "search" mai gaseai cel putin un thread cu aceeasi intrebare....
    on:
    ca intretinere este cam scump...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Oldtimer sorynel's Avatar sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1309
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    486
    Puncte CF
    1.0
    ca intretinere este scump doar daca il duci in service`uri pt ca isi baga adaos de cel putin 40% la piese + mana de lucru si ti`o spun din experiente nu din auzite si vorbesc doar de logan.
    toti care lucreaza la service`uri au si cate un garaj pe acasa unde au preturi mai mici cu 30-40% decat service`ul .
    daca stii sa mergi si ai grija de masina pana in 100 de mii nu trebuie sa schimbi niciun pivot

Senior Member pipan's Avatar pipan reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-01-2007
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2563
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    0.0
    nu inteleg de ce vb unii despre logan ca sunt piesele scumpe....a ....te duci cu el la reprez DACIA...e scump......dar hai si cu opleu,si cu honda,si cu ......ce masina vrei u,la reprez orinala si sa vezi ca scapi mai ieftin cu loganu.....eu am asa ceva si credema ca nu e asa scump si parerea mea e ca se merita mai bine sa iti SH decat nou.
    bafta si daca iti iei logan te asteptam la intalnirile logan club
    bafta!

Data de inscriere
    02-05-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Deci din cate mi-ati scris Loganul n-ar fi scump la intretinere,asta chiar m-a usurat sa zic asa .Dar daca ati fi in locul meu ce ati alege dintre un Logan 2005-2006 la 3000euro max si un WV PASSAT 2000-2001 chiar 2002 la vreo 5000-6000euro??? Se merita sa dublez suma sa-mi iau Passat-ul??Puneti accent pe intretinere! Le multumesc celor care m-au ajutat!

Data de inscriere
    02-01-2007
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2563
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    0.0
    nu stiu daca o sa gasesti logan la 3000E(poate cel troaca,adica nu ai decat un air bag pe volan)dar gandastete ca la un passat sunt piesele destul de scumpe,iti dau niste ex de la un verisor care are un passat(brat in jur de 5 mil,spoiler fata,facatura 3mil,original 12mil,turbina 40 mil SH,etc....piesele astea lea schimbat un verisor de al meu,daca gresesc pe undeva sunt dispus sa iii demostrez cu facturile.....inca le are daca nu ma insel.....si parerea mea daca iti iei logan SH,iati unu pe la 4000E ca il iei full din 2005,sau cel putin sa aiba servo si geamuri pe fata!
    bafta si gand bine!

PDA User rms_x's Avatar rms_x a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    15-09-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    290
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    pai nu-si are locu comparatia intre passat si logan,normal ca sunt piesele mai scumpe...

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    Depinde de pretentiile tale,,,eu zic ca se merita un logan.am la firma si adevarul ca reviziile sunt extrem de scumpe..dar nu te oblica nimeni sa le faci la reprezentanta.Este o masina rezistenta ale noastre au 100 000 + in 10-11 luni si se trage pe ele(sunt diesel),consumul mediu pe exterior este undeva la 5,5 si pe oras 6,5-7 max.Poti trece pe unde vrei cu el,este foarte inalt(aici ai avantaje si dezavantaje).

Piesele sunt scumpicele dar se gasete orice piesa daca sti unde sa intrebi.

Eu as fi pentru Logan,asta daca nu esti prea pretentios.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    02-05-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    Depinde de pretentiile tale,,,eu zic ca se merita un logan.am la firma si adevarul ca reviziile sunt extrem de scumpe..dar nu te oblica nimeni sa le faci la reprezentanta.Este o masina rezistenta ale noastre au 100 000 + in 10-11 luni si se trage pe ele(sunt diesel),consumul mediu pe exterior este undeva la 5,5 si pe oras 6,5-7 max.Poti trece pe unde vrei cu el,este foarte inalt(aici ai avantaje si dezavantaje).

Piesele sunt scumpicele dar se gasete orice piesa daca sti unde sa intrebi.

Eu as fi pentru Logan,asta daca nu esti prea pretentios.
    Pretentios la ce....fata de Dacia clasica pe care o am eu zic ca e o mare evolutie.Pretentios e ala cu cascavalu in buzunar frate de aceea am si intrebat mai sus daca s-ar merita sa mai pun inca pe atat pentru un PASSAT Oricum mersi pentru informatie! (Mai sus se zice ca nu costa intretinerea aici zici ca ar costa ceva piesele...intrumama spre un model cu intretinere ieftina mai ieftina decat la Logan)

De-al casei Lusca ady's Avatar Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti
    Data de inscriere
    13-09-2007
    Locaţie
    In the back of my mind....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    279
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    216
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Piesele erau scumpe prima data cand a aparut loganu , acum sunt destul de accesibile. Intradevar te RUP la revizii , 8 mil revizia de 50mii/km .

Oldtimer sorynel's Avatar sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om sorynel este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1309
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    486
    Puncte CF
    1.0
    Citat Mesaj iniţiat de Emy_ Vezi mesajele
    Pretentios la ce....fata de Dacia clasica pe care o am eu zic ca e o mare evolutie.Pretentios e ala cu cascavalu in buzunar frate de aceea am si intrebat mai sus daca s-ar merita sa mai pun inca pe atat pentru un PASSAT Oricum mersi pentru informatie! (Mai sus se zice ca nu costa intretinerea aici zici ca ar costa ceva piesele...intrumama spre un model cu intretinere ieftina mai ieftina decat la Logan)
    piesele costa mult la diesel ...
    la benzina sunt mult mai ieftine ... un rulment e 50 ron placutele de frana le gasesti si la 35 ron si originale la 70 ron

Data de inscriere
    02-01-2007
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2563
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    0.0
    lusca ady....ia zimi si mie ce revizie ai facut u de 8mil...ca am si eu logan si nu ma costat niciodata atata,sunt curios sa vad ce ai schimbat,poate distributia,desi se schimba la 60mii,placute si multe alte piese de origine,dar un schimb de ulei cu filtre cista in jur de 3-3,5 mil cu ulei castro!

Banned m50b25's Avatar m50b25 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-06-2009
    Locaţie
    just the same old re runs
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Despre intretinere la Logan ti s-a raspuns, e destul de scumpa la reprezentanta dar poti sa faci mici invarteli tipic romanesti cu piese furate din serviceul Renault de pe masinile oamenilor si iesi la intretinere cam la aceiasi bani cu un Passat, crede-ma ca nu exagerez.

De diferenta de bani care ti se pare tie ca nu merita la Passat ai o masina mult mai fiabila daca vorbim de generatia veche de passat,dintr-o clasa superioara, confort si tinuta de drum din alta lume, ai si motor pe ea daca te lipesti de un tdi de 116-130 de cai, nu mai vorbesc de siguranta, loganul->cotet pe roti nu imi inspira incredere de loc, nu ai nici macar abs pe toate modelele, frane pe tamburi pe spate, nu ai esp/traction control pe nici un logan,airbagurile nu prea sar la logan si ai decat 2 fata de 6 la passat, pretul la revanzare la passat este alt atu, au fost si sunt masini foarte reusite care isi pastreaza pretul bine. Intretinerea e la fel de ieftina ca la un Logan. Alta diferenta, Made in Germany vs Made in Romania, pentru mine e esentiala.

Daca ce ti-am enumerat nu merita 2000 de euro pentru tine sau nu ai banii aia, ia-ti logan.

De-al casei Lusca ady's Avatar Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti
    Data de inscriere
    13-09-2007
    Locaţie
    In the back of my mind....
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    279
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    216
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de pipan Vezi mesajele
    lusca ady....ia zimi si mie ce revizie ai facut u de 8mil...ca am si eu logan si nu ma costat niciodata atata,sunt curios sa vad ce ai schimbat,poate distributia,desi se schimba la 60mii,placute si multe alte piese de origine,dar un schimb de ulei cu filtre cista in jur de 3-3,5 mil cu ulei castro!
    Exact , toate curelele, filtrele + placute de frane . E 1.5dci . Nu mai am factura ca ti-o scanam .

Data de inscriere
    13-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1309
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    486
    Puncte CF
    1.0
    Citat Mesaj iniţiat de Lusca ady Vezi mesajele
    Exact , toate curelele, filtrele + placute de frane . E 1.5dci . Nu mai am factura ca ti-o scanam .
    difera mult pretul la piesele de benzina fara de diesel ( mai ieftina intretinerea la varianta pe benzina.

Banned m50b25's Avatar m50b25 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-06-2009
    Locaţie
    just the same old re runs
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Ia zii exact ca m-ai facut curios, ce anume e mai scump si cu cat?

Data de inscriere
    13-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1309
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    486
    Puncte CF
    1.0
    Citat Mesaj iniţiat de m50b25 Vezi mesajele
    Ia zii exact ca m-ai facut curios, ce anume e mai scump si cu cat?
    distributia la 1.4 mpi e undeva la 170 ron + manopera 100 ron deci ajunge la 270 RON iar la 1.5 dci cu 270 ron nici distributia nu o cumperi mai treb sa pui 150 ron

Data de inscriere
    02-01-2007
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2563
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    0.0
    aici ai dreptate,e mai scumpa diesel deca benzinar,poti da 8mil la toate schimburile astea,dar hai sa luam cat e o distributie de passat.....si eu zic ca nu e mult 8mil(distributie,placute,ulei,filtre)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: