magazia o iau eu daca merge sa o pun la un casetofon vw beta. scrie shi mie seria de pe ea ca daca se potriveste o iau eu
Pai are iesire pt aux(mag CD-uri) vw beta?
Maine iti dau si seria pt ca magazia o am la albert (DJ-81-BAS) daca il cunosti. Eventual daca il cunosti, poti sa il suni pe el sau sa treci pe la el pe la magazin, unde este si magazia si iti spune el daca merge sau nu. Daca nu, oricum maine iti dau seria de la magazie.
Astept totusi un raspuns.. Nu stiu cu ce te pot ajuta seriile sau ce mai e pe-acolo dar...eniuei..a..si mai scrie ceva acolo..Made in Japan..am inteles ca e destul de important.. Alti cumparatori???
Sub-ul: 80 euro
Magazia: 55 euro
Sub+Magazie: 120 euro.
Deci?
Subwoofer e activ...iti ofer 2 mil
Sau daca vrei un DVD auto+dif
Sau daca vrei un DVD auto si mai dai dif
Last edited by 7UP_IC3; 25-11-2005 at 22:53. Motiv: Automerged Doublepost
frate oferta mea ramane valabila ...te mai gandesti si ma cauti pe mess ID:seven_up_nr1 sau la nr de tel :0742031049
daca te intereseaza oferta mea intar si tu pe mess: seven_up_nr1
ti-am raspuns deja la prpunerea ta...uita-te mai sus..ramane valabil din partea mea ceea ce deja ti-am spus.Salutare! Alti doritori???...ca eu nu ma grabesc..
Sub-ul 70 euro!!!
Magazia 50 euro!
Sub + Magazie = 110 euro!!! Pret de sarbatori..Din momentul acesta preturile nu mai sunt negociabile !!!
poze se pot pune cu sub ma intereseaza sa vad cum arat deci e de 30 si are cutie de ce forma?cat e folosit?
poza..e mai sus..primul post..nu ai cum sa o ratezi..e cilindru..asa cum reiese si din poza..si a fost folosit un an jumate..Se poate proba daca te intereseaza..dar ... "rog seriozitate".. ..ok? Deci?
tocmai..intr-un an jumate s-a format...iar acum da ce e mai bun din el !
Am mai spus-o..se probeaza...pe masina mea..ca sunt toate firele trase..dar asta pana pe 26 ca dupa aceea plec in vacanta.
sub e activ sau pasiv???
nu stiu exact ce inseamna, dar stiu ca iti trebuie statie ca sa functioneze..are legatura cu intrebarea ta?
da...are legatura....pasiv are nevoie de amplificare prin statie.....activ...e confectionat cu amplificator !!Mesaj iniţiat de doftoru
deci al tau e pasiv!
vruiam ceva activ...ptr iesirea de sub! de la cd-player...dar cred ca cu 45w nici nu il misc pe asta pasiv!!
Last edited by Armany; 04-01-2006 at 02:01.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: