Exista vreun program care sa te scape de scrisul la tastatura in word?Adica sa vorbesti la microfon si sa-ti apara scrisul.Am vazut la pimip my ride ca-i montasera unuia un tablet pc si avea si o chestia deasta
Exista vreun program care sa te scape de scrisul la tastatura in word?Adica sa vorbesti la microfon si sa-ti apara scrisul.Am vazut la pimip my ride ca-i montasera unuia un tablet pc si avea si o chestia deasta
exista dar nu prea te poti folosi de ele. nu sunt precise deloc. si evident. english only. pe care trebuie sa o si pronunti super altfel te poti distra copios citind ce abereaza programu' in word.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
din cate stiu vine office-ul cu asa cevain english normal
![]()
stii bineMesaj iniţiat de contagious_scrub
![]()
Semnatura
si cum se numeste, sau mai bine zis unde dau![]()
cauta si tu pe google "voice dication" sau daca nu du-te pe siteul microsoft si vezi ca sunt addon-uri acolo.
Dar sa stii ca e nebunie cu el .. in primult rand tre sa citesti vreo 30 de minute texte concepute de ei ca sa se obisnuiasca programul cu vocea ta, si apoi daca nu stii engleza la perfectie ...dupa cum au mai zi pe sus ... te vei distra super tare cand tu vei zice "i am a boy" si in word iti va scrie "i am a gay" hehehehh![]()
Damn si eu care speram sa scap de scris la licenta![]()
![]()
Voice dication sau voice dictation? Eu cred ca corect este voice dictation! Adik dictezi cu vocea(motamo)Mesaj iniţiat de thedeath
Si ciocolata invelea staniolul in marmota...
A... ok!![]()
Si ciocolata invelea staniolul in marmota...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: