Mesaj iniţiat de
chisu
Salut in cautarea unui raspuns realizez acest thread si nu doar eu as fi intampinat aceasta problema din cate vazui pe cateva alte forumuri au mai fost probleme cu modelul nx96t512hp rev 2.0 acesta e pus pe un sistem compus din o placa de baza Gigabyte GA-M61SME-S2 o sursa rasurbo silent&power dlp-535 v2 si un procesor athlon 64x2 4000+ mentionez ca sursa am schimbat-o crezand ca cea precedenta era de vina pentru problemele aparute si ca nu ar fi facut fata.
Ideea e ca in joc apar texturi se blocheaza imagine apar texturi de alte culori si chiar obiecte placa fiind la garantie dusa loc in care merge perfect au supuso la testari la ei mergand desi in dimineata in care am duso la mine nu a vrut sa mearga sub nici o forma.La garantie nu are probleme o testeaza intradevar pe un sistem intel nu stiu daca e vreo diferenta care sa aiba impact asupra comportamentului ei .Astept raspunsuri daca stiti vreo rezolvare sau ati intampinat probleme de gen cu aceasta placa si cum ati rezolvat sau idei cum sar putea lucra cu cei de la garantie fiindca e noua si are garantie