PROBLEMA cu Gigabyte 9600 GT

Banned chisu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-08-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

PROBLEMA cu Gigabyte 9600 GT

Salut in cautarea unui raspuns realizez acest thread si nu doar eu as fi intampinat aceasta problema din cate vazui pe cateva alte forumuri au mai fost probleme cu modelul nx96t512hp rev 2.0 acesta e pus pe un sistem compus din o placa de baza Gigabyte GA-M61SME-S2 o sursa rasurbo silent&power dlp-535 v2 si un procesor athlon 64x2 4000+ mentionez ca sursa am schimbat-o crezand ca cea precedenta era de vina pentru problemele aparute si ca nu ar fi facut fata.
    Ideea e ca in joc apar texturi se blocheaza imagine apar texturi de alte culori si chiar obiecte placa fiind la garantie dusa loc in care merge perfect au supuso la testari la ei mergand desi in dimineata in care am duso la mine nu a vrut sa mearga sub nici o forma.La garantie nu are probleme o testeaza intradevar pe un sistem intel nu stiu daca e vreo diferenta care sa aiba impact asupra comportamentului ei .Astept raspunsuri daca stiti vreo rezolvare sau ati intampinat probleme de gen cu aceasta placa si cum ati rezolvat sau idei cum sar putea lucra cu cei de la garantie fiindca e noua si are garantie

Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de chisu Vezi mesajele
    Salut in cautarea unui raspuns realizez acest thread si nu doar eu as fi intampinat aceasta problema din cate vazui pe cateva alte forumuri au mai fost probleme cu modelul nx96t512hp rev 2.0 acesta e pus pe un sistem compus din o placa de baza Gigabyte GA-M61SME-S2 o sursa rasurbo silent&power dlp-535 v2 si un procesor athlon 64x2 4000+ mentionez ca sursa am schimbat-o crezand ca cea precedenta era de vina pentru problemele aparute si ca nu ar fi facut fata.
    Ideea e ca in joc apar texturi se blocheaza imagine apar texturi de alte culori si chiar obiecte placa fiind la garantie dusa loc in care merge perfect au supuso la testari la ei mergand desi in dimineata in care am duso la mine nu a vrut sa mearga sub nici o forma.La garantie nu are probleme o testeaza intradevar pe un sistem intel nu stiu daca e vreo diferenta care sa aiba impact asupra comportamentului ei .Astept raspunsuri daca stiti vreo rezolvare sau ati intampinat probleme de gen cu aceasta placa si cum ati rezolvat sau idei cum sar putea lucra cu cei de la garantie fiindca e noua si are garantie
    Incearca sa prinzi de ea un ventilator s-o racesti cumva.
    Pe de alta parte fa-ti oaresce airflow in carcasa.
    Placa video fiind fanless se incinge destul de mult ca sa ti se blocheze sau sa-ti dea artefacte.
    Ca sa iti dai seama de temperatura placii video foloseste utilitarul gpu-z
    http://www.techpowerup.com/downloads/1379/mirrors.php
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

0-day Member kintoycer reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-10-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    29
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    14.0

problema similara

salut!Am avut si eu o plak la fel... numai ca mie mi se stingea calc(in jocuri)...si la fel mi-au zis ca e priza ca e sursa(am cumparat alta)... ca la ei merge de 2-3 zile in teste... pana s-a ars...dar cel mai bn incearca sa atasezi ori sub ea ori pe ea(dak vrei sa dai gauri in ea) un cooler eu cel putin asa am facut si nu a mai depasit de 45 de grade in conditiile in care atingea valori de 100 de grade sau chiar mai mari...Mentionez ca la mine imi afecta racirea procesorului...Cum afecta asta nu stiu... ideea e ca procesoru a ramas neschimbat si am schimbat plaka cu un 9800 gt(racita activ) si merge perfect..

Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kintoycer Vezi mesajele
    Mentionez ca la mine imi afecta racirea procesorului...Cum afecta asta nu stiu... ideea e ca procesoru a ramas neschimbat si am schimbat plaka cu un 9800 gt(racita activ) si merge perfect..
    Iti afecta racirea procesorului pentru ca probabil nu ai un airflow optim in carcasa iar caldura disipata de placa video urca spre procesor.
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS

Banned chisu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-08-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    sincer sa fiu am crezut si eu ca este o problema din cauza sursei si am scimbat-o si am ventilator de carcasa montat chiar pe laterala carcasei sufla direct in ea, temperatura se mentine constanta mica deci nu peste 50 grade, procesorul sta in sarcina pe la 65 grade(la 2,5 ghz)
    Last edited by chisu; 19-09-2009 at 20:34.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: