Pescăruşul atacă din nou!

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Pescăruşul atacă din nou!

Am vazut acum 10 minute niste imagini cu noul model de la Mercedes: SLS.M-a surprins instantaneu intr-un mod placut. Noul SLS nu este de fapt decat un remake al legendarului 300SL Gullwing Coupe, una dintre cele mai frumoase sau revolutionare masini create vreodata. Eu cred ca o sa puna in umbra multe contracandidate de la BMW, Audi (etc) sau chiar modele produse de Mercedes, creatorii SLS-ului.
    Stunning!

Eu...sincer sa fiu...cred ca as alege vechiul model.
    Last edited by buna_seara!; 16-09-2009 at 19:55. Motiv: Automerged Doublepost

linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    e o masina de nota 10, dar mi se pare la prima vedere ca are niste minusuri la originalitate, farurile seamana cu cele de nisan 350Z iar spatele cu cel de Z4.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Bubu_021 Vezi mesajele
    e o masina de nota 10, dar mi se pare la prima vedere ca are niste minusuri la originalitate, farurile seamana cu cele de nisan 350Z iar spatele cu cel de Z4.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    sunt poze reale si de calitate mai buna pe 4tuning. arata superb.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Bubu_021 Vezi mesajele
    Grila aia mare vad ca au pastrat-o , putin modificata
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: