Cumpar casa in Craiova, zona centrala sau semi-centrala, cu curte si utilitati, ofer max 85.000 euros cash(in functie de locatie, suprafata si conditia proprietatii).
Va rog sa ma contactati prin e-mail la adriana.isplus@rogers.com.
Cumpar casa in Craiova, zona centrala sau semi-centrala, cu curte si utilitati, ofer max 85.000 euros cash(in functie de locatie, suprafata si conditia proprietatii).
Va rog sa ma contactati prin e-mail la adriana.isplus@rogers.com.
zona 1 mai 120 000 e
Salut!Ce zici casa la 500m de spitalul nr1,Craiova,la 95000euro negociabil.Daca te intereseaza,suna la 0762860278.
Din pacate nu ma intereseaza aceasta oferta- pretul oferit este mentionat si justificat prin faptul ca intr-o tara unde salariul mediu pe economie este 300 euros/ luna, preturi la constructii de peste 300 euros/ m2 nu sint justificate. Prin urmare oferta dvs nu ma intereseaza.
Multumesc.
Va rog sa faceti referire la raspunsul meu anterior si sa notati ca modalitatea de comunicare este prin e-mail.
Multumesc.
Last edited by Goldenwood; 23-09-2009 at 14:46. Motiv: Automerged Doublepost
Vand casa , zona Bariera Valcii, P+M, 224 m2 construiti pe 500 m2 teren, toate utilitatile pret negociabil 100.000 euro.
Ym : lucky_nr_slvn@yahoo.com
Poate facem un schimb ? iti dau eu casa in Craiova si imi dai tu una in Canada ? Prefer British Columbia, Central Langley....
Salut, daca inca mai este valabil anuntul incearca oferta mea.
http://www.craiovaforum.ro/imobiliar...sa-455440.html
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: