nu demult am achizitionat un golf 4 si....vreau sa aflu cat mai multe pareri despre aceasta masina atat de la posesori, cat si de la fosti posesori, dar si de la cei care cunosc masina....
mie unul imi place foarte mult fiind si prima mea masina (), cei 105 cai sunt suficienti pt un incepator ca mine, consumul este cat de cat decent...in fine, sunt super multumit de ea.
voi la ce turatie schimbati vitezele ?....unii mi`au zis ca e masina de turatie si sa schimb la 2500/3000, altii ca nu e nicio problema daca schimb la 2000. eh, pana acum am mers cu ea la 2000, iar de vreo 2 zile incoace la 2500/3000. e mult mai misto sa mergi mai sportiv ( deci cu a 2a varianta
), si....sincer, mi s`a parut consumul mai mic cand am mers in 25/30
. mi s`a parut mie ?(desi o sa mai incerc sa fac consumul in acest fel), sau chiar asa este ?
citeam pe alte forumuri unde isi dadea lumea cu parerea ca....golf IV nu e bun fiindca are scut de plastic.....persoana de la care am luat eu masina mi`a zis ca a patito de vreo 2 ori cu scutu`,dupa baia de ulei, dupa care s`a invatat minte si si`a pus scut de metal, iar dupa n`a mai avut nicio treaba. tind sa cred ca daca nu era scutu` ala de metal, spargeam baia de minim 2-3 ori pana acu
. asa ca nu scutu` e o problema, doar ii pui altul de metal.
voua cam cat va consuma asa aproximativ ? mie undeva la 10 in orash si 7-8 in afara. totusi, nelamurirea mea este cand sa schimb cand vreau sa merg la consum ?la o turatie mai mica (2000) sau la o turatie mai mare (2500,2600,...3000) ?
de pus pe ea....am vazut niste jante frumoase, dar momentan nu am bani de bagat in masina nici eu, nici ai mei....deci, mai tarziu(sper ca la iarna sau daca nu dupa bac
, deci mai am de asteptat, depinde cum imi e norocu`)....
in rest, super confortabila....nu are cine stie ce optiuni dar sincer nici nu`mi trebuie.... am auzit despre vw numai lucruri bune, in special despre golf ca sunt masini bune si ieftine de intretinut, de aceea am ales-o pe ea...
inainte sa am masina mea, am mers cu dacia logan, 1310, espero, cielo, golf 3, ford mondeo.... eh, dintre toate, singura in care m`am simtit cat de cat aproape la fel de confortabil a fost fordul (an 1996, motor 2000 benzina, undeva la 100 si ceva de cai, numai stiu exact), in rest la celelalte parca nu stateam asa confortabil cum stau in a mea....treptele de viteza intra ca unse, pe cand la logan abea gaseam a 1a uneori...la espero cu care am mers eu intra greu a 2a....ma rog, ce vreau sa zic e ca sunt super multumit de a mea si.....astept parerile voastre despre...intreaga masina !
bafta tuturor !