buna seara

Senior Member ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:

buna seara

am facut un thread la secţiunea "Cafenea" , şi nu mai pot să-l accesez! de ce?!

Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    te referi la "topul greselilor in pat"?

ori a fost sters ori a fost mutat la o sectiune 18+.

Avem un singur ţel mereu,
    Si-l vom-plini deşi e greu.
    Olteni vom fi la nesfârşit.
    Este iubire,e un mit
    Să spui atunci când ai murit
    Cu Ştiinta pân-la infinit.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Azrael Vezi mesajele
    te referi la "topul greselilor in pat"?

ori a fost sters ori a fost mutat la o sectiune 18+.
    corect!
    a fost mutat aici.

Senior Member ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    da, a fost mutat, dar n-am access acolo şi vreau să vă-mi văd threadul..dar dacă nu se poate..ok ...?

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de ME.Beast Vezi mesajele
    da, a fost mutat, dar n-am access acolo şi vreau să vă-mi văd threadul..dar dacă nu se poate..ok ...?
    probabil ai sub 18 ani!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: