Oamenii prosti sau micinosii sunt mai rai?!
Oamenii prosti sau micinosii sunt mai rai?!
cu minciuna mai merge cum mai merge![]()
dar cu prostia....!!! este dezastru !!!
yahoo: pericol_social![]()
Prostia, ca o poate avea oricine. Minciuna este o arta, sunt si carti pe tema asta, dar prostia... Nu degeaba exista expresia "prost de pute"![]()
they hatin'
Io urasc oamenii prosti care NU STIU CA SUNT PROSTI si incearca sa para intelectuali
Aia sunt si prosti, si mincinosi![]()
they hatin'
mincinosii macar vor sa scape de ceva prin minciuna dar de prostie nu se scapa usor!!!
io mor pe aia de folosesc cuvinte pompoase ca se dea intelectuali si mai mult te baga in ceata decat sa te lumineze (ex politicieni, sefu meu etc.)
sefu meu are obsesie pe cuvantul strategie.....il foloseste si cand nu are nici un rost....abia ma abtin sa nu rad.....acu vreo 10 minute era sa vada ca sunt pe netscapai....
cred k e mai rau cu PROSTII![]()
50?! avem un anume profesor al carui nume nu va fi publicat (totusi!) care a folosit cuvantul "deci" de 364 de ori de-a lungul unui curs de 2 ore. Asa ca da, urasc prostia. Pentru ca prostia merge mana in mana cu lenea. De altfel, de o minciuna mai scapi. Prostia e permanenta.
Mesaj iniţiat de Crux
![]()
si eu am avut un prof de fizica care(scuzati cacofonia) a zis de 80(sau 7x) de ori cuvantul "deci" in 45 de min![]()
sefu meu a bagat cartela mea ca sa vada daca merge alt telefon. a vazut ca cere pin si dupa ce i l-am zis a fost in stare sa ma intrebe "DE UNDE STII?"![]()
diriga mea foloseste excesiv expresia : "in alta ordine de idei" OMG
e exasperanta si copii aveti bacul, in alta ordine de idei aveti de invatat, in alta ordine de idei facem sedinta.....OMG numai asa o tine
acum ontopic.....e rau sa fii prost......e rau sa fii prost si sa te prinda cu minciuna![]()
e rau sa minti ca e naspa......nu suport oamenii care mint si care incearca prin minciuna sa creeze o imagine naspa altor oameni.....si nu suport sa ma minta cineva in fatza.....cu nerusinare si nesimtire......
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: