De ce imi face asta?

Banned alin092's Avatar alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    12-01-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    902
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:

De ce imi face asta?

Am:
    Procesor:Athlon II X2 240 dual core, socket AM3, 2.8GHz, 2MB cache L2, 65W, BOX
    Rami:1 GB ram:800Mhz
    Placa video:GeForce 9600 GT | PCI Express 2.0 | 600/1800 MHz | 512 MB GDDR3 | 256 bit
    Sursa:450 W

Cand joc anumite jocuri ori se bloceaza 5-10 secunde ori imi iese din joc.
    Iar jocurile nu sunt date la max(rezolutie etc)
    Din ce cauza?
    Sursa sa fie prea mica?
    Rami?doar 1 gb)800 Mhz?
    Stie cineva?

Junior bogdan_07's Avatar bogdan_07 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    06-12-2007
    Locaţie
    Romania,Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    358
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -18
    Puncte CF
    0.0
    Sursa are 450 watt reali ?sau e un noname de 450..eu cred ca de la sursa e problema,dar asteapta sa iti raspunda cei care stiu sigur despre ce e vorba..,eu pot sa iti spun ca am patit ceva asemanator acum 1 an cu alt pc...orice ma jucam dupa un anumit timp nu de fiecare data dupa acelasi interval de timp..cam la 5 -10minute mi se stingea calculatorul..sau imi iesea din joc si imi dadea blue screen...atunci am schimbat placa video..memoriile..,aveam garantie la componente si am facut up-grade si tot degeaba..pana am fost cu pc'ul la cineva si mi'a pus alta sursa si a rezolvat problema..aveam un delux de 350watt parca...eu zic sa iti schimbi sursa pt inceput si apoi sa vezi daca mai face..incearca cu o alta sursa de la cineva,ca sa nu dai banii pe a alta. Dupa ce rezolvi problema sa spui si aici de la ce a fost.Salut
    Last edited by bogdan_07; 18-10-2009 at 00:45. Motiv: Automerged Doublepost
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Oldtimer Cosmin_NFS's Avatar Cosmin_NFS are ceva special... Cosmin_NFS are ceva special...
    Data de inscriere
    06-05-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    945
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    154
    Puncte CF
    1.5
    da,poate sa fie sursa,dar eu ma cam indoiesc.Calculatorul acela nu consuma nici 250w,deci si un no name de 450w ar trebui sa fie suficient.Plus ca daca ar fi de la sursa s-ar face ecranul negru sau ar aparea blocaje mai repede,adica cand intra in joc,nu dupa n minute.Eu zic ca e mai degraba temperatura prea mare la procesor sau placa video,poti vedea cu programul acesta http://www.cpuid.com/hwmonitor.php la cate grade ajung fiecare componenta.De asemenea ramii sunt cam putini 1gb in ziua de azi si ramii se dau aproape moca,deci ai putea sa-ti mai iei macar inca 1gb.Poti vedea in task manager daca iti trece de 1gb in timpul jocurilor.Daca da,pot sa fie si de acolo blocaje sau sa mearga foarte greu jocurile.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

De-al casei nucu_as's Avatar nucu_as nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    12-06-2007
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    hmmm...multe jocuri sunt sparte aiurea, cateodata cand joc dupa 5 minute ma scoate din el...inexplicabil, dar nu imi face la toate...posibil sa fie si crack-urile de vina la jocurile tale...

Gamer TheDogg's Avatar TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om TheDogg este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    Loading...
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    993
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    354
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Baga tu mai multa memorie si nu o sa mai ai probleme. 1G de ram la jocurile de azi e foarte foarte putin. Jocul in momentul rularii isi face un swap pe memoria ram care mai departe se goleste prin procesor in placa video, tu avind memoria mica este nevoie de un swap mare daca jocul este "stufos" si neavind spatiu suficiend in ram, procesorul primeste din ram informatia conforma cantitatii de 1G de ram dar placa video are nevoie de mult mai multa informatie ca sa aiba ce sa proceseze si de aceea apar gituiri de informatie pe traseu, drept urmare...ceea ce se intimpla la tine cu iesirile din joc.
    NU FI PROST CA TARA GEME
    CPU: i7-3770K/4.6Ghz, 1.2V/ MB: Asus Maximus V GENE RAM: TeamXtreem 16GB 2400Mhz cl9HDD:Kingston HyperX 120GB+2x HD502HJ+2xSG1GB SV35GPU: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition PSU: Antec TPQ 1200W CASE:HAF XB VIEW:Samsung BX2331 + Samsung 50HU9600 4KSOUND:Jazz 5.1 /200W RMS
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: