vand aprilia leonardo,motor de 250,inscris la primarie de 49,
20 mil
vand aprilia leonardo,motor de 250,inscris la primarie de 49,
20 mil
ceva poze ?
sal dami accept la id ingerashul_costelus til cumpar eu
![]()
ATENTIE, TEAPA!
Am cumparat de la paulino_aprilia (numele sau este Florea Paul, mai are pseudonime si paulino^aprilia, love^aprilia, paulinoyyou sau paul1974) pe 13 aprilie un HDD de 160GB, despre care acesta m-a asigurat ca este functional si ca ar mai avea garantie inca 7-8 luni. Cand am ajuns acasa, am constatat ca HDD-ul vandut este defect (nu este recunsocut de calculator, sa aude in interior cum tacane). Am incercat sa-l mai sun pe paulino_aprilia pe telefonul sau, 0766.323.471, dar nu mi-a mai raspuns la telefon (in zilele precedente era foarte prompt in a raspunde). Am trimis si SMS la 0766323471, am incercat si pe site-ul de unde am cumparat, si am primit un raspuns evaziv a doua zi care nu s-a mai materializat. Intre timp am mai sunat la 0766323471, unde ba nu a raspuns, ba era telefonul oprit.
De aproape o saptamana ma chinui sa dau de paulino_aprilia sa-i returnez HDD-ul si nu mai dau de el.
Pare sa fie o indeletnicire mai veche a sa - contul sau de pe okazii (http://www.okazii.ro/comunitati/okaz...noaprilia.html) a fost suspendat.
Nu este vorba de bani, este vorba de atitudinea persoanei respective.
Aveti grija sa nu patiti la fel
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: