- EUR
- 4,9774

-
Task Manager disabled
Am o problema cu Task Managerul din WinXP: cand apas tastele Ctrl+Alt+Delete pt a intra in TaskManager, imi apare o fereastra cu mesajul "Task Manager has been disabled by computer administrator", si problema este ca eu sunt administratorul si nu stiu sa il reactivez.... Multumesc pentru ajutor!
-
- Start -> Run -> regedit -> OK
- HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Policies -> System
- va aparea DisableTaskMgr, dati click dreapta pe el si selectati Delete
- inchideti fereastra de editare a registrilor si asta e tot
-
Multumesc pt sfat, dar tot nu merge, nu pot intra nici in registry editor, acelasi lucru imi scrie, cred ca singura solutie ar fi o formatare a HDD-ului si reinstalarea windowsului....
Gata! Am rezolvat-o. Sa imi fie invatatura de minte, sa am mereu antivirusul instalat
Last edited by Andrey94; 24-10-2009 at 11:07.
Motiv: Automerged Doublepost
-
am si eu aceeasi problema cu task managerul dar nu-mi merge nici o varianta in start-> run, dar ce ma enerveaza este ca m-ai disparut si icon tray de la antivirus (bitdefender) si nu mai pot intra in el de nici o culoare....exista vreo solutie sa scap de virus si sa-mi revina task managerul si antivirusu inapoi fara reinstalare de windows? pls help :-S
-
-
Newcomer
- Putere Reputatie
- 35
- Reputatie
- 10
- Puncte CF
- 40.0
probabil ca esti virusat cu w32/sality!
Poti incerca sa descarci de pe net win32/sality remover , si sa dai o scanare cu el.
Oricum , instaleaza un antivirus bun , iti recomand avira 9 free , ii faci un update , si apoi ii dai un full scan .
Numa` bine !