- EUR
- 4,9767
![[alleks' blog]:Parcul Lunca Jiului](https://www.craiovaforum.ro/images/cfvb4/sageata-dropdown.png)
-
[alleks' blog]:Parcul Lunca Jiului
Sau Parcul Tineretului, mai nou. Sunt convins că măcar 90% din cei care au fost la inaugurare (sau la concertul organizat pentru zilele craiovei) au fost foarte mulţumiţi de ce au văzut. O spun pentru că tot auzeam persoane lăudând iniţiativa (printre care şi Ion Crăciunescu, citez: “bă, ce-a făcut ăsta aici, bă!”). În plus, n-are cum să nu-ţi placă acel parc. Şi având în vedere când a fost iniţiat proiectul (mijlocul lunii februarie), s-a lucrat destul.
Există multe terenuri de sport. Basket, fotbal, tenis, mese de ping-pong, de şah, skate park, multe bănci, aranjamente florale frumoase, loc de joacă pentru copii etc. Ai unde să te relaxezi. De la ciupercă la parc am mers pe jos şi pot spune că vedeam câte un poliţist comunitar la fiecare 200-300 de metri. La fel şi în parc, paza a fost pe măsura locaţiei.
De ajuns cu lăudatul. Deşi nu mi se pare chiar în regulă să vorbeşti despre dezavantajele unui proiect încă neterminat, consider că ar fi fost ultra-necesare coşurile de gunoi. Poate nu le-am văzut eu, sau au fost într-un număr foarte mic, dar singurele de care am dat au fost în zona terenurilor de sport. Atunci când aştepţi să vină un sfert de Craiova (deci români infecţi) să-ţi vadă noul parc, poţi fi sigur că va fi mizerie. Acelaşi lucru şi cu ţâşnitorile de apă. Am dat de 3, în zona locului de joacă pentru copii şi de o fântână, puţin mai departe. De asemenea, chiar mi-ar plăcea să nu văd toate corturile jegoase împrăştiate pe alei, cum sunt cele din Parcul Romanescu. Dar sunt aproape sigur că acele căbănuţe (n-am poză) sunt de ajuns pentru comercianţi.
Alte câteva poze de la evenimentul de ieri, în continuare.

În pofida părerii multora, cum că “nu se duce nici dracu, pentru că parcul e în ţigănie”, foarte multă lume a ieşit la aer curat să vadă rezultatele. Şi majoritatea, dacă nu toată lumea, a fost mulţumită.
PS: celor care nu sunt craioveni, dar vor să viziteze oraşul, chiar vă recomand să vizitaţi Parcul Tineretului. copirait si copileft © alleks.ro
Comenteaza pe blog
Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.
-
o sa ajung si eu sa il vad
. merci alleks