unde pot decoda s5600?

Scientist unde pot decoda s5600? SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:

unde pot decoda s5600?

am un samsung s5600 codat pe vodafone
    unde in pot decoda? la serviceul din mercur, din spate mi-a spus ca nu se poate decoda
    pe internet am vazut anunturi dar numai pentru bucuresti
    But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    pe lipscani la star gsm(Vali) sau sub scara de la doljana la Andrei.
    daca astia 2 nu ti-l fac tre sa mai astepti!

daca ti-e greu sa te duci foloseste pm ca sa afli daca se decodeaza
    andrei sau vali
    Last edited by zagalo; 26-10-2009 at 20:36.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Scientist unde pot decoda s5600? SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    azi am fost acolo si ma rezolva(asta dupa ce 3 serviceuri din mercur imi spusera ca nu se paote)
    buni baietii de acolo
    But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de SyN Vezi mesajele
    azi am fost acolo si ma rezolva(asta dupa ce 3 serviceuri din mercur imi spusera ca nu se paote)
    buni baietii de acolo
    care din ei?

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    pe lipscani la star gsm
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: