Pe scurt, pe 22 octombrie au avut loc Joy Days în Piteşti, la showroomul BMW AG. Cu această ocazie, au fost lansate 2 noi modele: BMW 5 Gran Turismo şi X1. Există destule persoane care aşteptau lansarea lor, deci Joy Days chiar a fost motiv de bucurie pentru unii. Criză sau nu, lumea iubeşte BMW.

Preţul de bază pentru un BMW seria 5 GT, cu motor de 3 litri diesel, este de aproape 56.000 de euro. Preţul unui X1 cu xDrive, de 2 litri diesel, este de 33.000 de euro. Dacă plănuiţi o astfel de achiziţie, pe site aveţi configuratorul. Personal, sunt de părere că preţul seriei 5 este cam piperat.

Cu toate astea, sunt un fan al producătorului bavarez de maşini. Dă-mi orice dintre BMW E30, E46, E92, sau E32, E38 etc şi aceeaşi expresie o să am de fiecare dată când mă dau jos de la volan. Seria 3, seria 5, seria 7, you name it. Cu sau fără pachet M, tot impresionat voi fi. Ok, visai destul.

Aştept ziua de mâine, ca şi Gabi.

Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.