Cine face comanda pe www.asos.com ?

De-al casei Nesuferitu's Avatar Nesuferitu a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    16-03-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    640
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -8
    Puncte CF
    0.0

Cine face comanda pe www.asos.com ?

Sunt interesat de niste tenesi frumosi dupa www.asos.com si am gasit marimea 46 exact pentru mine daca stiti ca ma puteti ajuta 0748 100 109 sunati-ma multumesc anticipat

Arata datele de contact

Addicted! aquarius's Avatar aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Locaţie
    In corcoduĊŸ
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    868
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    2148
    Puncte CF
    62.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Nesuferitu Vezi mesajele
    Sunt interesat de niste tenesi frumosi dupa www.asos.com si am gasit marimea 46 exact pentru mine daca stiti ca ma puteti ajuta 0748 100 109 sunati-ma multumesc anticipat
    Tu ai auzit de cuvantul search?
    ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Data de inscriere
    16-03-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    640
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -8
    Puncte CF
    0.0
    eroule pe net eu am intrebat ceva, esti sef pe net ai ceva de zis ne intalnim si vorbim fata in fata ca pe net sunt satul de voi sefilor crezi ca ma incalzeste cu ceva sa incep sa sufar cu tine si sa ma cert nu mai fi asa nebun ciao ciao

De-al casei Dr.Love.'s Avatar Dr.Love. nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    05-06-2009
    Locaţie
    Brazda
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    398
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -30
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Nesuferitu Vezi mesajele
    baga idu asta :kuzyz el face comenzi pe asos.com si ia comisioane mici,de incredere
    HouseTherapy16.Blogspot.com

Not everyone understands House Music ! It's a spiritual thing,a body thing,a soul thing !!!

Data de inscriere
    16-03-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    640
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -8
    Puncte CF