m-am hotarat sa imi cumpar un calculator.. dispun cam de 15 mil asa sa zicem... de unde credeti ca ar fi mai bine sa iau ... din real , metro sau din magazine pt calculatoare gen magic computers etc ?![]()
m-am hotarat sa imi cumpar un calculator.. dispun cam de 15 mil asa sa zicem... de unde credeti ca ar fi mai bine sa iau ... din real , metro sau din magazine pt calculatoare gen magic computers etc ?![]()
dute cu cineva care cunoaste si fati-l pe bucati![]()
anti_buCUResti
Magic/Stonet/Verasys in ordinea asta...
Daca la 15 mil vrei monitor,imprimanta,boxe etc Du-te in real,metro..etc
Last edited by Lusca ady; 30-10-2009 at 11:08.
Cu 15 milioane, daca configurezi fiecare componenta din unitate dupa placul tau, poti sa ai un calculator foarte bun. Mergi la Depozitul de Calculatoare. Sau am vazut de curând o oferta super buna la Altex >>Aici<<
fa-ti pc-u din componente
dute la magiccomputers sau Verasys .
magic computers...
Magic Computers No.1 ! Cel mai tare calculator e cel facut pe bucati , si sfatul meu ar fi sa il faci pe bucati si sa iti iei niste boxe mai slabe la inceput pana mai strangi ceva banuti si iti iei un sistem tare . Du-te la magic computers si spune-le : "domne am 15 milioane , as vrea sa imi configurati si mie un pc de banii astia , multumesc" si te rezolva imediat baietiiSucces !
va multumesc pt pareri! o sa ma duc la magic computers![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: