Cumpar apartament cu 2 camere, Craiova - zona Cornitoiu
Pret: 45000 Euro fara credit
Cumpar apartament cu 2 camere, Craiova - zona Cornitoiu
Pret: 45000 Euro fara credit
iti fac oferta,asa ca sa ai de unde sa alegi,dar este mai scump decit oferi tu.55000 euro,zona Calea Severinului,intre REAL si SIF,stradal,etj 1,decomandat,70 mp,an constructie 1995.
Salut,ofer si eu ceva!Poate te intereseaza! Apart.2 camere dec.,etj1,centrala,AC,termopan,parchet lemn cires,tocarie interioara la fel,bucatarie americana mobilata! Pret-53000 euro-negociabil Tel.0763404904
tot eu am uitat sa ti spun unde este apartamentul!! este pe str.Sfintii Apostoli,blocul verde de langa parchet,bloc nou 2005,suprafata utila a apart. este de 53mp
Last edited by dannyboy1967; 08-11-2009 at 17:01. Motiv: Automerged Doublepost
Buna ziua, gasiti mai multe detalii la adresa de mai jos:
URGENT! apartament cu 2 camere ULTRACENTRAL!
in zona Materna nu te intereseaza?... 2 camere ,parter cu centrala si inbunatatiri.
tot eu sunt , am uitat sa-ti spun pretul, 38.000 euro
Last edited by doina_costel; 06-04-2010 at 15:52. Motiv: Automerged Doublepost
Apartament 2 camere, Brazda zona Paltinis, et1,51mp
Imbunatatiri:
-gresie faianta in baie si bucatarie
-gresie pe holuri
-usa metalica
-parchet de lemn in sufragerie, balcon si dormitor
-termopane
-instalatie electrica noua
-decoratii interioare din rigips si spoturi, inclusiv un minibar intre bucatarie si hol.
Pretul apartamentului e de1,850.000.000 lei mobilat si 1.750.000.000lei nemobilat .Contine: dormitor Valahia, covor persan gros, perdea si draperie, sufragerie Pegaz, coltar de piele si catifea, covor persan, perdea si draperie, bucatarie facuta pe comanda ( 2 corpuri suspendate si doua jos), coltar, masa, covor persan, jaluzea verticala,hota cu 2 motoare, .Mobila a fost cumparata de la Lenin's acum 2 ani si jumatate.Gresie si faianta in baie si bucatarie, gresie pe holuri, parchet de lemn in dormitor, sufragerie si balcon, rigips si spoturi mi putin in baie si holuri, usa metalica.Nu necesita aer conditionat deoarece e racoros vara si foarte calduros iarna.Nu are decit cite un perete exterior pe jumatate din dormitor, balcon si bucatarie.Balcon de 4,5m pe sufragerie si jumatate din dormitor.Bucataria si holul de la intrarea fost zugravita acum 2 saptamini .Sufrageria si baia sunt curate.Dormitorul va fi zugravit inainte de eliberarea apartamentului.A fost cumparat acum 3 ani deci actele sunt ok.Cheltuielile (RDS, lumina ,impozit) sunt pe 0.Pretul este negociabil.Daca esti interesat suna la:0745782140
2 semidec. centru36000 eu. et.8. tel 0733366259
Poze gasiti la anuntul meu pe prima sau a doua pagina
Vand apartament cu 2 camere, Craiova - zona Brazda lui Novac,2 balcoane,imbunatatiri,la etajul 4.
Astept ofertele voastre.
Pret: 45000 Euro (negociabil)
"Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar..."
"Suntem cu totii niste sarlatani : supravietuim problemelor noastre"
0727855325
Apartament 2 camere 2/4 Rovine langa scoala 39, imbunatatiri daca te intereseaza da-mi un telefon. 45000 euro negociem.
2 decomandate Str.Buzias (paralela cu Ghe.Doja) et.2/4, an constructie 1991 tel.0727828300
Buna ziua! Am un apartament cu 2 camere decomandate, la fel ca cele din Cornitoiu, numai ca este in George Enescu, in zona parcului Cornitoiu, et.4(are termopan, AC, parchet, etc.). Daca sunteti interesat, lasati-mi un mesaj. Multumesc.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: