A fost Halloween de curand si ca de obicei, sunt persoane care imbratiseaza aceasta sarbatoare si altii care o resping, strigand tare si mandri ca Halloween nu e sarbatoare romaneasca si nu trebuie sarbatorita.

Asa, si? Ce-i asa rau in a petrece alaturi de americani de Halloween? E un prilej bun pentru a te distra alaturi de prieteni, pentru a cunoaste lume noua si pentru a te deghiza in ceva amuzant. E un prilej bun sa te simti bine. In loc sa fie o zi ca oricare alta, poate fi o zi speciala, o zi in care sa petreci, fie ca stii ce sarbatoresti sau nu, cui naiba ii pasa?

Cineva zicea “De ce nu copiaza nimeni (alte tari) o sarbatoare romanesca? De ce copiem noi?”

Pai stai putin, avem vreo sarbatoare care merita copiata? De ce copiem? Tocmai de-asta, ca noi nu avem. Ce e asa rau in asta? Lasati-va orgoliul la o parte si bucurati-va.

La fel si cu Valentine’s Day. Acum o sa spuneti ca noi deja avem Dragobetele pe 24, de ce mai avem nevoie si de Valentine’s Day pe 14?

Pai… de ce nu? Strica cu ceva daca pe langa Dragobete mai avem o zi pe care o putem petrece intr-un mod mai special cu persoana iubita (sau nu)? Inca o zi in care tot ce conteaza pentru fiecare e celalalt. O zi in care sa ne sarbatorim pe noi insine.

Da, sunt sarbatori comerciale si nu stiu ce. Si? Ce treaba am eu cu asta? De ce m-ar interesa? Daca mi se da motiv sa ma distrez si sa petrec o zi speciala cu persoana iubita (sau nu), de ce sa nu il accept?

Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.