Top 10 Fotografii paranormale
Dupa cum am promis revin cu un nou top...spooky, ah?
![]()
Top 10 Fotografii paranormale
Dupa cum am promis revin cu un nou top...spooky, ah?
![]()
There is no such thing as destiny, there are only different choices
Top 10
The Way I 3D
PS: Am invitatii Lockerz pt doritori...PM me
a 6-a mi se pare cea mai realista si inspaimantatoare
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
chiar ca... poza cu nr 6
si ultima..![]()
Two unsuspecting peaceful average american families
+
Dick Cheney
=
OMFG PARANORMAL IMAGE!!!111
I just did that![]()
imi spuneti si mie ce e ciudat la ultima poza
nu cea din top aia cu familia
cititi ce e scris la aceea cu hampton court a doua
as vrea sa vad inregistrarea![]()
Last edited by mariusica1200; 03-11-2009 at 11:07. Motiv: Automerged Doublepost
Pentru sceptici: unele dintre aceste fotografii exista in original si dateaza din vremuri in care nu exista Photoshop, sau alte tehnologii de genul.
Top 10
The Way I 3D
eu zic ca s-a suprapus filmul din aparat si asa au iesit pozele asa...sau mai stii
![]()
anti_buCUResti
intradevar, se mai intampla sa se suprapuna filmul si sa iasa morti in poze![]()
Top 10
The Way I 3D
erau pozele facute de cand erau in viata(cazul aluia din aviatie de murise cu 2 zile inainte)
anti_buCUResti
toate sunt fake!!!
Tu chiar crezi ca numai in photoshop se pot truca fotografii? Fotografiile trucate au aparut imediat dupa inventarea aparatului de fotografiat... sau, ma rog, aproape imediat.
There's some scarrygoing on... we better call Scooby Doo.
Tu chiar iei in serios topul ala?
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
Toate pozele sunt niste trucaje de adormit copii...
Fantome, case bântuite, vrajitori/vrajitoare...fiti seriosi, nu suntem in Familia Adams![]()
acum am vazut dar oricum sunt facute sunt fakeuri![]()
cred ca photoshop este chiar cea mai usor detectabila metoda de trucare
daca nu stiati nu numai ca se suprapuneau accidental filmele insa devenise chiar o moda sa ai o poza trucata prin suprapunere cu alt film in care sa fie o fantoma pe langa tine
cred ca in principal din cauza vechimii lor nu se poate face mare lucru cu ele. btw: am fazut poze cu yeti si ozn muuult mai convingatoare
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
Tot ce spui, atat altora cat si tie, sa fie adevarat- iata ceva ce nu poate fi intotdeauna sigur, deoarece poti gresi; dar se poate si trebuie intotdeauna sa fii sigur ca ceea ce spui e sincer, pt ca de asta iti poti da seama imediat.
0766999991 Sunati pe SCOOBY,acum si pe COSMOTE!![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: