Treningul este aproape nou l-am imbracat o data, este marimea S , treningul are pantaloni conici , vine cuiva pe la 1.70-1.74 asa !! il puteti vedea in poze mai bn !! pret 2 mil jum !! pretul nu este negociabil !!! !!
Treningul este aproape nou l-am imbracat o data, este marimea S , treningul are pantaloni conici , vine cuiva pe la 1.70-1.74 asa !! il puteti vedea in poze mai bn !! pret 2 mil jum !! pretul nu este negociabil !!! !!
Last edited by KiKe22; 04-11-2009 at 15:34.
Inca o poza !
am 1.70 si 77 de kg. Imi vine? M-ar interesa in special pantalonii cum mi-ar veni. Nu vreau sa stea mulati pe mine....am picioarele mai groase! PM daca imi vine
ai PM~!
bluza o dai separat ?
ai PM !![]()
iti dau 1800.000 la c ora vrei tu
daca imi vine bine
am 1.70 si 65kg
Last edited by cool^alleks; 07-11-2009 at 18:56. Motiv: Automerged Doublepost
nu dispun mai mult de 180-190 lei
l
pret nou 2 mil 300 !! anuntu este valabil pana marti ,dupa care treningul nu se mai vinde
Valabil !
K1ke22
up !
K1ke22
mai e valabil?
Editted by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: