Cum pot sa modific varsta din profil?
Este unu care mi a dat o teapa si acum tot el i mi face o reputatie proasta la un anunt,ce putem face legal?
Va multumesc!
Cum pot sa modific varsta din profil?
Este unu care mi a dat o teapa si acum tot el i mi face o reputatie proasta la un anunt,ce putem face legal?
Va multumesc!
Varsta la profil n-o poti modifica, ramane asa cum ai setat-o cand ti-ai facut contul. Doar un administrator o poate modifica. Daca-mi spui sincer de ce nu ai setat o varsta reala cand te-ai inregistrat ti-o modific eu.
Legal nu poti face nimic (cred), in cel mai bun caz poti face o plangere la politie. Pe forum poti face unr eport la acea recomandare de afacerist. Daca e reputatie asa cum zici si nu te jigneste in comentarii, nici pe forum nu poti face nimic.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
sincer nu am stiut sa deschid eu un cont si mi la facut un prieten/si acel individ ma si jigneste,bineinteles ca i raspund cu aceeasi moneda/varsta mea este de 40 ani,ms
nu trebuie s-ai raspunzi cu aceeasi moneda ci sa faci report la mesajele jignitoare si ne vom ocupa noi de asta.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Am incercat sa mi vad de treaba dar vad ca nu scap de acest psihopat,va rog daca se poate sa stergem anuntul meu de la sony erricson ca de cand cu asta nu am mai primit nici o oferta sau poate aveti voi alta idee.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: