Modare psp 3000 sau 3004

Newcomer edytzu15's Avatar edytzu15 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.0

Modare psp 3000 sau 3004

Salut! nu prea stiu eu multe despre psp pentru ca de craciun imi iau si eu unul si tot am auzit ca nu se poate moda cel 3000 (3004) chiar nu le am oricum daca stiti cumva ca se poate moda si daca stiti si pe cineva care o poate face spunetimi si mie va rog ma intereseaza mai mult cel de 3000... dar daca nu se poate moda raman la cel de 2000
    PS: nici nu stiu daca am nimerit unde trebuie sa intreb

شيخ‎ René's Avatar René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-02-2006
    Locaţie
    Alaturi...
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1044
    Puncte CF
    308.0
    Usergroups:
    Nu ai nimerit sectiunea. Avem un loc pentru console.
    Da, se poate moda 3004 dar nu vad niciun rost pentru a renunta la 2000 ca sa-ti iei 3000. Daca vrei sa o modezi da-mi un PM si discutam.

"The best part of falling is getting back up again." -David Belle

IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

0-day Member gsal's Avatar gsal reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-02-2010
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    6
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    daca modezi orice model...modezi si psp 3004 si sub baterie scrie "8D" daca da te rog...contacteaza`ma la nr de tel: 0751533257 sau pe Y!M: corbeanurazvan.Am mare nevoie de o modare..motiv(nu mai am bani pt jocuri)

شيخ‎ René's Avatar René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta René este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-02-2006
    Locaţie
    Alaturi...
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1044
    Puncte CF
    308.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gsal Vezi mesajele
    daca modezi orice model...modezi si psp 3004 si sub baterie scrie "8D" daca da te rog...contacteaza`ma la nr de tel: 0751533257 sau pe Y!M: corbeanurazvan.Am mare nevoie de o modare..motiv(nu mai am bani pt jocuri)
    http://www.craiovaforum.ro/decodari-...ri-632080.html

Contacteaza-ma si discutam.

"The best part of falling is getting back up again." -David Belle

IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: