Care anotimp va place mai mult? Argumentati raspunsul
Primavara
Vara
Toamna
Iarna
Toate
Niciuna
Care anotimp va place mai mult? Argumentati raspunsul
Si ciocolata invelea staniolul in marmota...
vara normal, e cald, e bine, e vacanta, sunt nascut vara, fetele merg aproape goale pe strada, poti merge la mare, fetele merg aproape goale pe strada, berea e mai buna k niciodata a si sa nu uit fetele merg aproape goale pe strada ( k sa nu zik la plaja k acolo hainele sunt inexistente)
cat de buna e o bere ( chiar mai multe dak stau bine sa am gandesc) la plaja cand e cald rau
toamna..nici prea cald nici prea frig...ploua..ce poate fi mai bine?
I`m GAGA!
SWANS "Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
Intr-adevar, tre sa accentuam ideea:''vara fetele merg aproape goale pe strada''Mesaj iniţiat de gabr1el
imi place toamna....odata pt ca luna in care m-am nascut e octombrie si a doua...imi place starea pe care o inspira...melancolie amestecata cu putin mister..nostalgie...romantism...
"dreams have only one owner at a time ,that's why dreamers are lonely"
------------------------------------------------------
http://ioanabirdu.fototarget.ro/
pai stii..fiecare pers care posteaza spune ce ii place... destul de usor sa vezi ce a votat nu ?
"dreams have only one owner at a time ,that's why dreamers are lonely"
------------------------------------------------------
http://ioanabirdu.fototarget.ro/
Eu am votat in pollul meu, vara pt ca imi place caldura, decat sa stau draq sa deger si mai si racesc!
P.S.:Nu sunt ca altii sa aleaga anotipul dupa ziua de nastere(sunt in noiembrie , scorpion ca basexu )
[QUOTE=IMPERIAL]Doamne, plictisit mai e olteanu.
Ce vrei ma ca doar de aia e forumul, sa vina fiecare cu idei cat mai atractive, si banuiesc si recreative!
Vara. Atunci simti ca traiesti ai chef de viata, merge berea foarte bine pe gat in jos
they hatin'
Mesaj iniţiat de IMPERIAL
ba da optimist esti si tu imperial : faci insolatie si mori
pai si primavara se topeste zapada, vin inundatiile, te ineci si mori, sau aluneci pe un ghiocel si iti spargi capu
toamna se face vinu, intrii in coma alcoolica si pa
iarna hipotermie si pa-pa
hai sa fim putin mai optimisti nu?
Iarna imi place sa privesc cum ninge si eu sa stau pe calorifer de preferinta scartaitul omatului sub talpi, ceva joaca in zapada, sa impodobesc bradul si casa, intalnirile cu prietenii ( toti vin acasa de sarbatori), noaptea dintre ani si artificiile ( mai ales artificiile )
Mda si ca sa nu fie confuzii m-am nascut vara
Numai prezentul exista.Trecutul nu mai este, e nebun de-a binelea cel care se preocupa de viitor.
Iarna : ski, patinoar, vin fiert, palincă, porc fript, zăpadă pe munţi, Crăciunul, Anul Nou, Ziua mea, cadouri, luni bune de vândut calculatoare, Ziua României etc Dacă ţi-e frig mai pui o şubă pe tine, dar vara pe călduri de +80 de grade nu mai ai ce da jos ... I hate marea, muntele face legea !!! iar fetele dezbrăcate care trec vara pe stradă, nu mă ajută la nimic ... nu-s ale mele !
Last edited by Moderator; 11-11-2005 at 23:44.
vara ca nu este deprimant ca toamna,si nici nu e frig ca iarna
mai imi place si primavara,singurul lucru care nu imi place este ca inca suntem la sc...vara e vacanta
desi toamna e ziua mea,nu imi place pt ca de fiecare data cad intr-o depresie dintraia de zile mari cum este asta de acum
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Primavara... Verdeata peste tot, trecerea la pantalonii 3/4, basketul prin curtile liceelor, inceputul sezonului berii, sentimentul ca mai e putin si vine vacanta etc. Singurele lucruri pe care le detest iarna sunt poleiul si gerul. In rest, e my second favourite season.
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
vara bineinteles ... detest frigul. Oricat de bine m-as imbraca tot mi-este frig shi de multe ori vremea urata ma indispune. Nu imi place iarna decat atunci cand ninge shi zapada e pufoasa... shi cand ajungem acasa shi bem cu prietenii vin fiert. Dupa ceva timp, zapada ishi pierde aspectul imaculat , frigul devine tot mai apasator, nu prea poti sa ieshi cu placere afara...
Vara ma simt cel mai bine... haine lejere, merg la plaja, ma plimb cu prietenii, merg la tzara, in excursii, joc basket ... iarna nu prea am multe de facut shi ma ingrash
aproape subscriuMesaj iniţiat de yanya
in afara de faza cu ingrasatul,pt ca eu vreau sa ma ingras,dar nu mult
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Iarna
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
probabil o sa votez toate desi toamna nu-mi prea place (ploaia). cuz thats just it. toate au ceva frumos. vara e vara vreme frumoasa imbracaminte lejera plenty of phun. iarna -> prima zapada e superba poate sa zica oricine ce vrea (nascut in ian btw) primavara topirea zapezii.. verdeata etc
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
io vreau un Aston Martin !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: