as vrea si eu niste linkuri catre programe de creat muzica....pls cine stie sa ma ajute
as vrea si eu niste linkuri catre programe de creat muzica....pls cine stie sa ma ajute
in cazul in care cauti ceva profesional...
http://www.steinberg.de/Steinberg/defaultb0e4.html
profesional....incerc sa fac niste muzica de calitate in speranta de a obtine macar o auditie la o casa de discuri.....am versuri....da nu am muzica....si tre sa fac ....
hai mah chiar nu stie nimeni niste programe de downloadat de pe net....
tocmai ce ti`am dat un link.
cauta programele alea pe dc++ sau pe torrents.ro , sunt cele mai bune programe pentru asa ceva.
man adica pot mixa combina etc melodii cu programele de acolo? btw sunt gratis sa le downloadez sau?
lol. tu vrei programe profi free? slabe sanse apoi muzica pe bune e al dracu de greu' de facut. nu te gandi la tampenii gen dance ejay ca alea sunt childs play dupa cum zicea si omu' steinberg propellerheads etc. google'em dar costa bani si NU sunt usor de folosit.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
pana mea eu sunt mai noob in domeniul asta da ma descrurc eu pana la urma!
hmmm gasii e-jay 6 dar are peste un giga! asha ar trebuii sa aibe?
da, e mare pentru ca e sample based. cubase sau fruity loops de ex e pana in 50mb dar iti tre VSTi-uri dupa alea sunt un fel de instrumente virtuale. emuleaza hardware-ul practic prelucreaza semnalul trimis de program sa "se auda" cum s-ar auzi scoase pe hardware. ma rog explicatia asta e varianta simpla.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: