Camasi ZARA, marimea M, purtate maxim de 2 ori! Una dinte ele este chiar nepurtata!!!!
PRET BOMBA: 40 RON BUCATA!!!!!!!!!!!!!!
Cunoscatorii stiu ca o camasa de la Zara nu e mai putin de 200 ron!!!
Camasi ZARA, marimea M, purtate maxim de 2 ori! Una dinte ele este chiar nepurtata!!!!
PRET BOMBA: 40 RON BUCATA!!!!!!!!!!!!!!
Cunoscatorii stiu ca o camasa de la Zara nu e mai putin de 200 ron!!!
pentru cei care dau reputatii aiurea:
ZARA este o firma privita prost in occident...asta pt ca nivelul lor de trai este mult mai ridicat decat al nostru si acolo D&G si alte famous brands sunt la ordinea zilei! La noi insa...este o firma buna...nu traim in "tarile evoluate", traim in Romania...si aici este o firma, fie ca vrem sau nu!
eu am fost plecata mult "afara" si nu am cumparat de nicaieri ZARA cu 0.50 eurocenti sacul....ci..stupoare!!!!..am cumparat cu 50 euro, din Belgia...camasa ZARA....MADE IN ROMANIA!!!! Poate la solduri sa fii nimerit ceva gen 15 euro. Nu fac reclama ZARA, a nu se intelege gresit...pur si simplu raspund la un comment rautacios....dar care ma transforma probabil intr-o idioata pt ca am dat 200 ron pe camasile iubitului meu cand puteam sa-mi iau un bilet de avion la Blueair, destinatie occident si sa ma intorc ticsita de saci haine ZARA!
Pana una alta...astea sunt camasile...au costat mult...sunt ca noi...sunt pentru cei care...nu au timp sa-si umple sacul din occident...sunt pt cei care nu-si permit nici macar sa ajunga pan la Bucuresti (caci in Craiova ink nu a ajuns aceasta firma)... sunt pt cei carora aceasta firma le place si stiu ca acest pret este mic pt ce pot gasi in tara! asa ca....aveti de la mine reducere de la 40 la 30 ron!
30 ron..de pomanadak ajung in craiova ti-o iau eu pe-aia portocalie
bafta
cea portocalie...M sau S?
camasa din poza a 3-a ce marime e?
zimi si mie care e ultimu pretu la primele 2 in PM ca sunt interesat de amandoua
poza 1,3 si 4 .. daca imi vin ma intereseaza pe mine.
mai am camasile 1, 2 si 4 iar nr 2 este cea nepurtata!
Any girl can look glamorous. All you have to do is stand still and look stupid!
camasa nr 4 s-a dat
sa o poarte sanatos
au mai ramas 1 si 2
Any girl can look glamorous. All you have to do is stand still and look stupid!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: