Urmând ideea unui user de pe alt forum, deschid acest thread pentru a putea să ne încredem fiecare cu ce şi-a cumpărat în ultima vreme.
Încep eu: azi, un Creative Audigy LS.![]()
Daţi-i bice!
Urmând ideea unui user de pe alt forum, deschid acest thread pentru a putea să ne încredem fiecare cu ce şi-a cumpărat în ultima vreme.
Încep eu: azi, un Creative Audigy LS.![]()
Daţi-i bice!
Băăi, legat de calculatoare, băi !!Mesaj iniţiat de Mondeo
![]()
Last edited by Lao; 13-11-2005 at 04:33.
256 rami![]()
edit:tre sa imi i-au mouse optic ca de asta vara tot zic
Last edited by gwen_st3fany; 13-11-2005 at 23:29.
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
nimic)
ultima data am cumparat 512ddram geilcare a fost prin vara... nici nu mai stiu... draq acu' ar trebui sa-mi cumpar un monitor
![]()
un CRT de 21". pe wishlist ar fi o tastatura/mouse si 1gig de RAM ca cere sistemu'![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
512 DDR KINGMAX
GeForce FX5200
Creative SoundBlaster-->k sa disper vecinii mai bine
In rest nu prea ma omor sa iau multe...mai am pe lista un hdd de 160Gb si un dvd-rw k nu mai tine vrajeala![]()
De abia astept
![]()
yo oi cumparat un Cd
in rest numa platesc datorii de cumparat ceva nimik decat daca imi da careva de pe acilea bani![]()
mi-am cumparat o tastatura![]()
vara asta am stricat 4 tastaturi si 3 mouse-uri.......so....mi-am luat 3 tastaturi si 2 mouse-uri![]()
un maus si o tastatura, radio, da mi-a disparut dvd writeru, deci , eu zic ca am iesit in pierdere![]()
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
sapt asta am omorat buzunaru`!
mb:MSI Neo3 NF4
cpu:Sempron 2800+ 64
----------------------
6mil
s-a dus leafa mea pe o luna in 2 min![]()
mai trebe sa iau: ups, dvd-rw si o caciula de ram!astea next time
un audigy 2, un sistem 5.1 Jazz Speakers, un palm Zire M150, si am facut cadou fratelui un DVD Writer...![]()
![]()
Mouse optic si pad cu gel! 300k pe total!Un adevarat chilipir!
![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
dividi-raiter![]()
Cut me off at the knees and call me tripod.
un maus...
si urmeaza un monitor crt de 19 sau 21 ,si inca 512 ddram
last week :un hdd de 120 (acum am si eu 200GB),si inca 256 DDR ca sa mi mearga most wantedu.
ca pe 256...
io saptamana asta am facut o investitie de 60 mii si mi-am luat un microfon ca sa pot sa vb pe yahoo msg.
vreau sa imi mai iau o sursa noua, ca asta e facuta praf.
pls scrieti va rog ce v-ati cumparat la/legat de calculatoare. ca sa sterg off-topicul de aici pierd 10 min, timp in care pot sa fac altceva.
mi-am luat un UPS![]()
upgrade la placa video ...
FX5200 128Meg/128biţi veche -> FX6200 128Meg/64biţi nouă
Yooo ban 1 zi pt posturi aiurea aici si in general, desi s-a specificat deja odata, mai sus, ca este vorba despre produse legate de pc.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: