Sa ne ferim de a vesti adevarul celor ce nu sunt in stare sa-l asculte
şi ăla cu caşchetă de la ultimul calculator, joacă minesweeper pe IP-urile noastre ?
geez, m-am uitat mai atent la dulapurile lor ...
parcă au zvastica pe ele ...![]()
Last edited by Moderator; 13-11-2005 at 22:44.
) asta e la unirea.....colo sus
) nice poza prea tare si creka aja sunt si astia de la rds
![]()
!!Stiinta 4 EVER!!
Daca Viata Te Ia La Mijto Trebuie Sa Iti Faci Rezervare Din Timp La WwW.Cimitir.Ro
Ala nu e sediu RDS e mai de graba sediu Electrica.
dap imi cam dadui si eu seama da zic aja ca nui sufar pe aia si creka nici acolo nu e alt felMesaj iniţiat de Alinutz
)
!!Stiinta 4 EVER!!
Daca Viata Te Ia La Mijto Trebuie Sa Iti Faci Rezervare Din Timp La WwW.Cimitir.Ro
deci aici ma duc eu cu sniperu....si de ce ii blestem eu mereu
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
pai nu este pe bune,dar seamnaMesaj iniţiat de Alinutz
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
nu ma uitaMesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
ca vin si eu!!!
!!Stiinta 4 EVER!!
pai ce....nu-i asa peste tot in romania?![]()
si eu tot aja ziceam!!romnia doarme la servici(uni) ca alti mai si muncescMesaj iniţiat de Saphyne
![]()
!!Stiinta 4 EVER!!
din pacate sunt convins ca nu e foarte departe de realitate.....
asa cum a zis popeye pe hub astia seamana ( daca nu or fi ei ) cu aia de la RDS ... cum care ?.... aia de pe Unirii![]()
esti binevenit in club , oricum mai am inca 100 cel putin dupa mineMesaj iniţiat de CrystyX
oricum poza e super tare
![]()
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Mesaj iniţiat de GhostHUB
e mare asemanare ...dar aia creka`s de la electrika ceva ca are ala ultmu casca pe cap...dar nu e exclus craiova,unirii
fuck Random Disconecting System!!
!!Stiinta 4 EVER!!
dada vinn dar sa`mi zic cand si unde sa stiu sa`mi iau machin gunu cu mineMesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
ps sa nu uiti Siniperu
![]()
!!Stiinta 4 EVER!!
![]()
![]()
![]()
Comentariile sunt de prisos.
![]()
Cum sa nu iubesti tara asta cand numai lucruri asa frumoase se intampla pe aci!!!Poza sigur nu e made in Romania dar sigur astfel de lucruri se intampla mai peste tot(stiu sigur).Oricum...SUPER POZA!!!![]()
oke nu e ea made in ROMANIA dar in romania sigur se intampla aseamenea lucruri!!!100%!Mesaj iniţiat de twenty`seven
!!Stiinta 4 EVER!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: