Rockridge & Union:
http://img496.imageshack.us/my.php?image=mw27wt.jpg
si se poate mult mai bine
Cu volanu` sau tastatura?Mesaj iniţiat de Nfs_Driver
bafta,sa ma intreci si pe me si pe driver...dak...chiar o sa poti.eu jucai de 3 ori azi si de 3 ori il imbunatatii...tre sa il ajung pana la urma pe driver...dak nu joaca pe manual cumvaMesaj iniţiat de Al3XxX
...ca acolo mai are de castigat cate ceva
bafta tuturor!!!
• Proştii mor, prostia e nemuritoare...
Mda logic ca joc pe manual, de la Porsche incepind nu mai joc pe auto. Ai ff mult de cistigat si in plus joc cu volanul.
In timp ce tu te apropii si eu ma departez![]()
http://img494.imageshack.us/my.php?i...ecordmw6wh.jpg
doar se cunoaste ca joci pe manual.o sa mai incerc si eu maine sa joc...ca acum venii din orash si mie un somn...Mesaj iniţiat de Nfs_Driver
![]()
oricum...felicitari pt rezultate(te iua eu odata si-odata
)
da ma...dar cu ce masina... nu cu aia de am jucat si eu si driver
.
o sa incerc si eu cand am putzina pofta cu o masina deasta din full .... sa vad...zic ca pot mai mult dar...sa vad cand mai imi vine pofta...asa rau ma plictiseste jocu' asta...sincer zic
ma fratilor ...ii spuneti si mie cum dreaq schimb vitezometrul ....sa fie in km/h nu mile/h ...ca am luat cu fiat punto 180mile/h da` am facut poza si nush pe unde este .....si sa imi mai spuneti si mie cum pot sa fak poza ...![]()
de ce driver pusasi timpul ala sa ma faci de ras ? a ? de cee ? de ceeee ?
![]()
aia nu era o masina full, era aia de la bonus si nu avea tot nitrousul ...avea doar primul nivel (ca eu tre sa-l bat pe al 4-lea acum din lista)
da ho ca joc acu demo si pun timpul cu cayman-ul
si cand termin, joc si cu masina FULL FULL sa-ti arat eu tie![]()
la optiuni/game play parca. din imperial treci la metricMesaj iniţiat de killer_ro01
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Last edited by mad_allex; 24-11-2005 at 14:45. Motiv: Automerged Doublepost
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: