Am si eu un telefon fix dela fara fir si nu ii vine tonul mereu. un magazin de repara asa ceva in Craiova de electronice.Am cautat peste tot si nu am gasit
Am si eu un telefon fix dela fara fir si nu ii vine tonul mereu. un magazin de repara asa ceva in Craiova de electronice.Am cautat peste tot si nu am gasit
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Incearca la Cristi Popa la Posta, mai jos de fostul New York.
incearca la *********...k mi se pare k repara si asa cevaMesaj iniţiat de Viper
![]()
daca puteti sa imi dati adresa mai exacta sau locatia mai exacta. Unde il gasesc eu poe cristi ala mai jos de new york. ? mersi anticipat
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ce marka e tel? daca e panasonic te pot ajuta(panavideo shi noi facem treaba asta)
ce marka e tel? daca e panasonic te pot ajuta(panavideo shi noi facem treaba asta) poate e ceva din setari
e NIPPON. nu ai ce setari sa ii faci ca doar e un telefon fix. pana acum mergea adica si acum merge da tre sa deschizi zi sa deschizi de mai multe ori pana ii vine tonu'.Adica se aude un ton scurt dupa care se intrerupe. daca tot il deschid si inchid vine tonul lung si pot sa formez
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: