astept oferte
astept oferte
am un giullemon racing wheel... dar mufa de la pedala mi s-a desfacut.. daca vrei ti-o faci.. pedala de acceleratie nu mai are arc.. s-a rupt, si nu mai merg clapetele de schimbare a vitezelor... in rest e bun 300 daca vrei 0747527049 sau YM: valitheking
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=12933
1.800.000 usor negociabil
la ultra pro comp un volan logitech e 1700 000 si are forece feedback deci nu ma intereseaza
dak te intereseaza un Thrustmaster Ferrari GT tot ce vrea mushciu tau are,
id de mess: aezakmy
e nou volanu!! fii atent
da tu mesaj shi vb!!
Iti dau io un genius luat de la ultrapro,l-am folosit de vreo 2-3 ori ,mai are si garantzie.
Pretz: 110 Ron negociabil
Sa dea Dumnezeu sa ti se intample tie ce imi doresti tu mie .. ! ! !
Volan TEVION
dotat cu :
-schimbator viteza
-frana de mana
-pedale
-vibratii
Pret : 1.600.000 / usor negociabil
JUST ME
Volan Genius, schimbator, pedale si o groaza de butoane. Fara Force Feedback. 400.000 !!! tomy_cristi
Vand volan cu pedale marca "THRUSTMASTER FERRARI GT (model nou)" ,cu acceleratzie progresiva, 11 butoane programabile(+consola), FORCE FEEDBACK incorporat, vechi de 3 luni, schimbator de viteze (de raliuri) , , leduri(verde shi roshu), directzie sensibila, vibratzii, etc .
Mentzionez ca de cand l-am cumparat a stat doar in cutia sa originala (are abtzibildul fosforescent original pe cutie) , se conecteaza la calculator prin USB, merge shi la Playstation 2.
PRETUL ESTE :2.299.000 lei vechi!!!!!!----pretz negociabil--->(mai las la pretz)
UN Asemenea chilipir e greu de gasit!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Ca sa fiu mai convingator shi explicit, uitatzi aici aproape toate functziile sale (in engleza, luate de pe un sait) :
""Compatible with PC and PS2! USB Plug (PC) + Gameport Plug (PS2)
A single wheel for your 2 favorite gaming platforms!
Compatible with all PC and Playstation® 2 racing games
Powerful Force Feedback (Immersion Licens)
100 % compatible with «Force Feedback» Games (PC & PS2)
(CD « PC FORCE FEEDBACK DRIVER » included)
Exclusive «Force button» on the wheel itself
activates/deactivates «Hardware Centre Return» during race
Precise and realistic linear resistance system
Exclusive «Precision Drive Technology» (on PC)
Amplifies the wheel’s reactivity without creating a dead zone
More precise control, easier power sliding, burnouts, donuts…
2 wheel-mounted levers for «Sequential Gearbox»
Gear shifting via the digital levers, like on Ferrari cars!
Real rubber handgrips and ergonomic wheel design
Great driving comfort
Very large progressive pedals
Realistic driving sensations
Central Clamping System for ultimate stability"""
--------------------------------------------------------------------------
Pentru cei interesatzi apelatzi id-ul de messenger: 'aezkmy' (fara apostrof ) sau lasatzi un email la adresa: aezakmy@yahoo.com!!!!!!
Incepand cu data de 2 Iulie 2006, s-ar putea sa nu mai am internet, dar ma putetzi gasii la numerele de telefon:
Orange: - 0749240970;
Cosmote: - 0765870768;
AJTEPT OFERTE!! AM UITAT SA PRECIZEZ DAR ACCEPT SHI SCHIMBURI CU DIFERITE COMPONENTE PC, SAU UN SISTEM AUDIO MAI DE GRABA(orice care tzine de boxe---->difuzoare, etc)
ASTEPT!!!!
volan genius cu pedale cu tot 600 de mii. id ul meu este adimate_4 si nr de tel 0747700710
Mai esti interesat de volan daca da da-mi un id de mess ceva si vb ...
Volan Genius Speed wheel 3 vibration nou(3 saptamani), merge perfect, 150 ron NEGOCIABIL, si daca se poate urgent ca am nevoie de bani, 0744576344 sau ID acs_gtr
Am eu un volan Rockfire Speed Wheel Vibration nu l`am folosit decat de cateva ori...in cutie aproape nou...are feedback,pedale si o groaza de butoane....pret 1200000 usor negociabil. id meu dak te intereseaza JoHnNy18_FyA
sal am eu un volan pt pc Manta Steering Wheel volan 2 pedale schimbator si frana de mana 70 lei fara cutie doar cd la el
daca esti interesat cauta-ma nr tel 0762452101
id sefualex56@yahoo.com
pret 75 lei negociabil
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: