As vrea sa fiti sinceri si deschisi...macar in al 9`lea ceas sa recunoasteti de cate ori v`ati inselat persoana iubita girlfriend/boyfriend !?
As vrea sa fiti sinceri si deschisi...macar in al 9`lea ceas sa recunoasteti de cate ori v`ati inselat persoana iubita girlfriend/boyfriend !?
de ce nu incercati sa purtati discutia pe celalalt thread legat de subiectul asta?
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
off topic.. eu stii ce as zice...sa inchizi threatu` ala cu greva...si sa`l continui pe asta? de acord ?!
Imperial...cred ca nu ai inteles...mindwar mi`a zis sa continui acest topic nou pe vechiul topic cu greva...doh ...
de cate ori am ocazia !!
noaptea toate pisicile sunt negre !!
e-mail: alyosha76@gmail.com & alynush76@yahoo.com
telefon:0034659598062
ym:alyosha76
mindwar a zis sa continui acest topic pe ala cu "inselatul ceva normal" nu pe ala cu greva....Mesaj iniţiat de DarkSouL
on topic: niciodata nu am inselat pe nimeni, si nici nu as insela(mai ales pe cineva pe care iubesc)
Last edited by gwen_st3fany; 17-11-2005 at 13:02.
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
nici eu n-am inselat si nu o sa insel
it sucks.......mai ales daca iubesti persoana respectiva.....
de obicei nu insel cand am o relatie mai de doamne ajuta nu dar dak tipa e ushurica insel cu cine nimeresc k doar eu nu sunt mai prost.
sper ca te referi la asta care o ai acumMesaj iniţiat de Flashh
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
depinde de persoana... daca il iubesc, nu il inshel... motivul? in acel timp nu ma mai intereseaza altcineva, oricine ar fi.
Insa, daca nu il iubesc pot sa il inshel de fiecare data cand am ocazia, fara regrete sau prea multa poezie ... pur shi simplu, daca gasesc altul mai bun, nu stau mult pe ganduri
Rectificare la titlul topicului: daca e persoana iubita nu o inseli...daca inseli ..nu e persoana iubita..e..altceva..e.... fiinta cu care te afisezi prin lume
da gweny la asta ma refer bine inteles,dar la care dintre ele credeaiMesaj iniţiat de gwen_st3fany
pai ce mai sunt si altele?Mesaj iniţiat de Flashh
era o gluma gwenyMesaj iniţiat de gwen_st3fany
! SA ZICEM NICIODATA!
UN BAIAT DESTEPT POATE SA AI O SIMNGURA IUBITA! SI APOI ACEASTA SA II DEVINA NEVASTA !
"FARA ALTELE (PRIETENE SAU IUBITE) INAINTE SI DUPA (AMANTE) "
CE ZICETZI DE CAZU ASTA ?
MIE UNU NU MIA VENIT SA CRED !
Last edited by INVINCIBIL; 17-11-2005 at 17:39.
poti sa dai edit pls....ca nush ce inseamna "viu" ala...Mesaj iniţiat de INVINCIBIL
multumesc anticipat
SCUZE NU AM OBSERVAT !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: