aceasta este continuarea threadului "Rase"
aici spuneti ce rasa vi se pare cea mai buna
mie Protosii mi se par cei mai tari
aceasta este continuarea threadului "Rase"
aici spuneti ce rasa vi se pare cea mai buna
mie Protosii mi se par cei mai tari
uff, ti-e foame mai ?
Random
depinde ... terran daca ma gandesc mai bine ...
dar depinde foarte mult de harta
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
ma refeream in general..."parerea mea" e ca protosii sunt cei mai buniMesaj iniţiat de SickneS
eu din cate stiu , de la chinezi, coreeni, japonezi .. care joaca starcraft .. TERANU e cel mai tare daca stii sa joci cu el .. deci daca cunosti foarte bine orice rasa, Teranu e cel mai bun dintre ele!
parerea mea
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
parerea ta e gresitaa
protosii sunt cei mai buni
au carrierele aslea
cu care distrugi tot
pai crezi ca ajungi la cariere daca joci cu cineva care stie foarte bine cu alta rasa ?!Mesaj iniţiat de Plutonium
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
mdap,Mesaj iniţiat de Plutonium
cum a zi si SickneS, dak joci la Rush nu ajungi tu sa-ti afci carriere in veci vecilor
+ ca 2 grupe de Carriere se fac foarte usor cu o grupa de Wrath-uri din alea
+ ca , dak ar fi sa jucam pe dezvoltare, eu zic ca Zerg ar fi cei mai buni, avand avantajul Nr. mult mai mare de unitati.
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
cred ca poll-ul ar trebui sa arate ce rase ne place noua/cu ce rasa tim sa jucam. nu cred ca e o rasa mai buna ca altele.. oricum diferentele ar fi mici. la cat s-a chinuit bilizzard sa balanseze astea...
daca va uitati fiecare rasa are avantajele si dezavantajele ei, totul tine de cum esti obisnuit sa joci/ce ti se potriveste mai bine.
Pentru mine, protosii reprezinta cea mai tare rasa.
EVERY MAN DIES...
NOT EVERY MAN REALLY LIVES
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said, "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
'Cause it's my life
http://www.flickr.com/photos/24_braveheart/
mdap,
cu protosii dak joc la dezvolare joc foarte bine
cu terran-i sunt cam varza
cu zerg ma descur si la dezvoltare si la rush
Mesaj iniţiat de Plutonium
e clar k te pricepi la brood .....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Si k sa fiu on topic .... terran pe lost temple .. dak stii sa joci cu ei itzi sufoci adversarul .... pe hunters cred k tos.... si zerg sunt foarte buni ... sunt fff echilibrate rasele ....
Apropo e rasa noua Terrain ?
Last edited by Scorpio; 05-10-2005 at 01:09.
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Protossii
Au cele mai rezistente, puternice, dar si cele mai scumpe unitati. Se creeaza foarte greu dar merita asteptarea...adik 1 grupa de zealoti cu upgrade-ul de viteaza face muci chiar unitatile de tier 2.
Depinde si de micro...cum tzii misti..daca-i lasi pe mana unui nub de-i aduce in sir indian si nu toti de odata, foarte usor ii poti bate cu 1 grupa de marines.
Zergul..zergul e rasa swarm-ulu, a masser-ului..daca vrei sa scoti unitati pe banda si sa faci masacru atunci joci zerg. Singura rasa care are unitati aeriene excelente atat impotriva aer-ului cat si a unitatilor dp pamant > guardienii si devouerii.
Terranu.. aici nush ce sa zic.. nu prea mi-a placut niciodata.. artilerie foarte buna dar e de ajuns sa scape 2 templari si fac praf sau dropezi unitatile cu shuttle-ul exact langa el.
Eu personal prefer protoss-ul.. sunt cei mai meseriasi si chiar imi place sa joc cu ei decat cu zergii scarbosi. Dar in FFA-uri ZERG ALL THE WAY !!! SINGURA SINGURA RASA la care poti scoate orice fel de unitati doar de la o singura cladire.. cladirile protosilor sunt dependente de piloni, teranii nu se pot misca f usor in baza..cladirile trebuie amplasate cu atentie.
Am fost zeu la starcraft si inca sunt acum am trecut pe warcraft si mai nou world of warcraft
Nu-mi place DOTA !
IamSam zeu zici ? ce nick ai
Nu conteaza numele ^^
sa-mi gasesc cd-urile si bagam un lan
dak nu iti faci updateMesaj iniţiat de Scorpio[Evil_Klan]
IamSam e ok daca nu vrei sa imi zici nicu da zii cand o sa intri sa iti dau un
10-0 scurt
si inca ceva rasele sunt aproape perfect echilibrate , totul depinde de experienta jucatorilor..
eu prefer T
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: